dilluns, 21 de febrer del 2011

FITES I CONTRADICCIONS

 

 

 

 

 

 

Diuen que "qui sembra ambigüitats recull contradiccions", fins i tot hi ha una cançó que parla de les "fàcils contradiccions que canvien el meu món...". Res de més cert. El món està ple de contradiccions ben sonades. I per mostra un botó. Llegeixo al MC la notícia de que "l'ascensor inclinat de Malgrat és exemple d'accessibilitat", i jo que m'alegro de tot cor.  

Sembla que es tracta de participar a una jornada técnica d'aquestes que  organitza la Diputació de Barcelona i en la que també es parlarà  de rampes i escales implantades en altres indrets. És molt bona idea. A veure si així els nostres representants de Malgrat venen  amb la motxilla carregada de propostes per fer accessible d'una vegada el Barri Palomeres Nord. 

En cas contrari la propera jornada on participi Malgrat serà la del municipi de les "contradiccions". Uns molt i altres ben poc.

10 comentaris:

  1. Malgrat Confidencial = WEB de CiU, per si en tenien poques i cal desinformar més. S'ha acacabat la independència informativa. Fixeu-vos-hi que ho han retirat de la capcelera, el color taronja (merda d'oca) i les constants referències a CiU en els seus articles, encara que sigui en notícies on es tragiversa la realitat.

    ResponElimina
  2. I el més preocupant és que ara s'anomenen diari digital .cat i per evitar rèpliques, crítiques o dissentiments per possibilitar el debat, han anul·lat els comentaris dels lectors. Premsa rosa local en definitiva.

    ResponElimina
  3. Aquesta mena de comentaris són molt preocupants. Al final serà veritat allò que ningú és profeta a la seva terra. Jo segueixo pensant que qualsevol que assumeixi el risc d'informar de l'actualitat a Malgrat mereix el nostre suport. No sobren els canals d'informació i, personalment, els he trobat a faltar. El que no es pot és dir a un mitjà del que ha de parlar, però potser és això el que alguns entenen per mitjà.

    ResponElimina
  4. Quanta mentida en tan poc espai. De rècord Guinnes
    http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/373695-mhan-fet-aprendre-rapid.html

    ResponElimina
  5. La Campoy i el PSOE l'ha fet santa, "Santa Vaga rodona de l'ajuntament".
    Després de quatre anys en el càrrec que ocupa encara ningú sap a que dedica el seu temps, apart de tunejar-se de dalt a baix i exhibir-se ostentosament amb Mercedes Benz.
    Quin fàstic de poble i de gent!

    ResponElimina
  6. Aquesta dona és un greu atemptat al ja prou desprestigiat àmbit de la feina que els polítics fan o haurien de fer. L'entrada d'aquesta dona a l'ajuntament i de la ma de l'alcaldessa és la inoculació dins del teixit social d'un virus maligne que en res beneficia al municipi, crispa l'ambient, ridiculitza el poble i crea un estat d'opinió en la ciutadania sobre els polítics que en res facilita la convivència veïnal.

    ResponElimina
  7. "Mereix el nostre suport" (...) econòmic????

    ResponElimina
  8. Diga'ns Neus si no és veritat que CiU i/o Neus Serra paga a Malgrat Confidencial?

    ResponElimina
  9. No és cert i comença a cansar aquest mantra.

    ResponElimina
  10. mare de deu cuanta ignorancia politica tenim el nostre poble no teniu prou de psc.

    ResponElimina