dijous, 22 de juliol del 2010

AUSTERI...QUÈ???

Hi ha notícies difícils d'entendre en aquests moments. Sobretot, es fa difícil d'entendre que aquells que sempre parlen des de la superioritat moral de les esquerres callin certes coses. Parlen d'austeritat, però no se l'apliquen.

8 comentaris:

  1. Em diràs que CiU no va fer el mateix que fan el tripartit, endollar alts càrrecs als departaments perqué tot quedés lligat i ben lligat. Alts càrrecs i amb carnet eh....
    I parlant d'austeritat cal dir que la majoria de partits inclós CiU té càrrecs de confiança que segueixen i seguiràn fins al final de la legislatura municipal actual. No cal anar gaire lluny Neus. Tu ja m'entens.

    ResponElimina
  2. Cal llegir bé les coses. Nonomés el titular. La notícia diu molt clar que " un acord de Govern de 1994, en govern de CiU, establia les regles i el número màxim per assistir a consells d’administració i es posaven una sèrie de límits. “Així com abans es tenia comptabilitzat on es pagaven les dietes, ara hi ha un absolut desconeixement i descontrol, entre d’altres coses, perquè el sector públic ha crescut enormement en els últims 7 anys”.

    A més, també han exposat que alguns alts càrrecs que han vist el seu sou retallat en un 10% “han trobat una fórmula a través dels Consells d’Administració i en lloc de convocar una reunió al mes en convoquen dues i compensen la retallada amb dietes per assistència”.

    Que es parli de reatallades que s'apliquen als treballadors i que els càrrecs facin trampes em sembla intolerable. Que a sobre ho intentis justificar amb el "tu també" no té nom.

    ResponElimina
  3. Mira aquesta notícia si tan us agrada l'austeritat i el respecte en temps de crisi.

    http://www.defensemlaterra.com/denuncien-la-ostentacio-de-luxe-de-duran-en-un-reportatge-a-el-pais/

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Doncs.....sí. Mira, a tu t'esborro els comentaris. Ja saps els motius, oi?

    ResponElimina
  6. alé, alé, el señor Duran la crisi li sua mireu la noticia.
    Ejemplo no en dona.

    ResponElimina
  7. Neus, enrrecorda't de repartir llenternes de CiU per la passajada nocturna no fos cas que us fomèssiu de lloros. Quasibé més d'un hi cau l'any passat.

    ResponElimina