dijous, 26 de novembre del 2009

LA DIGNITAT DE CATALUNYA
















 Una editorial històrica. Avui ens hem despertat amb una notícia insòlita. L'editorial conjunta d'uns mitjans de comunicació. Per trobar una experiència semblant ens hem de remuntar a la transició democràtica, és a dir, a fa més de 30 anys. Segurament portarà cua, però penso que és una expressió serena del que sentim molts catalans. Aquells que només entendrem una sentència que deixi intacte l'Estatut i la nostra dignitat. Els que només entenem la Dignitat i Nació amb majúscules. Felicito la iniciativa i m'hi sumo.

6 comentaris:

  1. Personalment estic bastant d'acord amb tot el que diu aquesta editorial, que trobo molt raonada, menys en un punt, el títol: això de la Dignitat de Catalunya em recorda massa allò altre de l'Honor de España, que sempre he considerat una solemne tonteria.

    ResponElimina
  2. El terme no ens ha de confondre ni fer perdre de vista la autèntica realitat del procés.

    ResponElimina
  3. Pels autonomistes ja us pot anar bé l'editorial però per a un independentista és més tova que el xiclet d'en Popeye

    ResponElimina
  4. Suposo que per alguns sempre és millor seure i esperar de braços plegats, oi?

    ResponElimina
  5. no seràs alcaldessa de Malgrat ni a la de tres... així que no t'emocionis...

    ResponElimina
  6. Per treballar pel poble on vius i que t'estimes no cal ser alcaldessa, oi?. Doncs això. A treballar. Et pots estalviar comentaris fets amb ànim evident de menysprear, perquè està clar que els meus valors no són els teus. De totes maneres gràcies pel teu recolçament personal i la teva preocupació.

    ResponElimina