divendres, 28 d’octubre del 2011

"TRICK-OR-TREAT" O LES PRESSES SÓN MALES CONSELLERES

Certament, les presses són males conselleres, i quan es dona una notícia s’ha de treballar, contrastar, ampliar i enriquir la informació. Per això m’ha sorprès que un mitjà que sempre m'ha semblat professional com el Malgrat Confidencial ofereixi una “desinformació” sense ni tan sols haver  procurat obtenir una informació precisa. 

De fet, l'ambient de castanyada de les vigílies de Tots Sants no pot ser més adient per donar aquesta notícia. Ja sabeu allò del "Truco o trato"  ("Trick-or-treat"). Doncs apa, aquí teniu el susto. Així que els senyors de MC pengen una notícia absolutament errònia i es queden tan tranquils. 

Veureu. Les al·legacions de CIU al cobriment de la riera invocant raons de manca de seguretat i falta de justificació urbanística es van presentar a l’Ajuntament i no pas a un Jutjat, per tant, resultaria fins i tot escandalós que ara ho resolgués una jutgessa, perquè evidentment les ha de resoldre l’equip de govern i no han esgotat encara la via administrativa. 

La Sentència que esmenta la notícia del MC suposo que fa referència al recurs contenciós administratiu interposat l’any 2008 contra un acord de Ple. Aquí no us puc ajudar. Quan hagi pogut llegir la sentència i pugui fer una valoració del contingut us en faré cinc cèntims. No sigui que em passi el mateix que al MC i em fiqui de peus a la galleda.D'entrada si puc dir que en aquest recurs no s'invoquen raons de seguretat ni manca de justificació urbanística. Tampoc era un recurs contra el cobriment de la riera al tram de Can Feliciano, perquè si no recordo malament en aquell moment el conflicte era sobre el projecte de canalització de la riera al tram de Can Feliciano i, respecte aquest motiu del recurs la veritat és que digui el que digui la Sentència poca cosa podrem fer. 


En el fons els senyors del MC són gent confiada. Pensen que la justícia  d'aquests país és ràpida i efectiva. Benaventurats!. Si la jutgessa hagués resolt sobre les al·legacions que hem presentat el mes de setembre d'enguany contra el cobriment de la riera m'hauria caigut de la cadira. Tanta diligència i rapidesa en la justícia fins i tot m'hauria espantat.

3 comentaris:

  1. Tens tota la raó. Hem retirat la informació, en espera de corregir-la. Lamentem l'error i et demanem disculpes.

    Una abraçada i gràcies.

    ResponElimina
  2. Tampoc es certa la notícia del Malgrat Confidencial que no s'han pujat els impostos en tres anys. Mirar bibliografia

    ResponElimina
  3. Fins als c... que a l'obrir la web d'aquest periodista, s'obri automàticament un vídeo tan si com no. Abans admetia comentaris, ara ni això.
    Al final deixaré de mirarlo.

    ResponElimina