dilluns, 29 de novembre del 2010

29N.

Finalment, avui ha estat el dia després. Per ara només puc fer un breu apunt al bloc. Necessito agafar certa distància de la jornada electoral d'ahir i he procurat treballar com si tal cosa. És massa aviat per fer valoracions personals.Sento una alegria immensa i estic un pèl cansada. Penso que el país ha escollit bé, però que caldrà fer un gran esforç per sortir de l'actual situació. Caldrà treballar molt per aixecar el país. Gràcies a tots els que us heu sumat al canvi. Gràcies a tots per participar.

3 comentaris:

  1. Do dies desprès de les eleccions, ja no no toca concert econòmic, el medi ambient, tampoc toca, que vindrà desprès? sanitat? tampoc toca, Educació? tampoc toca.
    Com es pot ajuntar medi ambient amb agricultura? Com heu enredat a la gent? es evident que els partits no aposten pel futur, no hi ha futur per un país que no aposti per aconseguir un nivell cultural per les persones que en formen part. Quin futur té la meva nació, en què les persones preparares han d'emigrar?
    que contenta està Espanya amb aquests resultats, molt més que si hagués guanyat el PSOE i el PP.
    Quan vaig sentir, a l'Arturo Mas, no el veia, semblava que escoltava a l'ex-president Jordi Pujol, la seva entonació és la mateixa.
    El mal anomenat tripartit, era una coalició, com sou vosaltres (us hem d'anomenar bipartit?) han fet lleis bones, lleis que pretenen millorar la qualitat de vida de moltes persones, cosa que, a vosaltres no us interessa, l'únic que us interessa és mantenir l'estatus d'una petita part de la població, els vostres. No us interessa invertir en educació per a tothom, us interessa que els vostres puguin arribar als llocs de poder, sense tenir en compte la seva vàlua, el mateix que passava durant l'època franquista.

    ResponElimina
  2. Penso que no vas escoltar res de res.

    ResponElimina
  3. Benvolgut,

    Evidentment m'adreço a l'autor/a del primer comentari. CIU no és un bipartit, perquè és una federació de partits amb un mateix programa, un mateix concepte de país i uns mateixos objectius. Quan ha governat ha tingut una única veu, per això no s'anomena "bipartit".

    Estaràs d'acord amb mí que qualsevol govern necessita algo més que dos dies per valorar que fa, oi?. ÉS a dir que espero que els donis un mínim de període de gràcia o els 100 dies de rigor.

    Crec que afirmar que CIU no vol millorar la qualitat de vida de moltes persones és fals i sectari. Afirmar, a sobre, que només vol mantenir l'status d'una minoria és fins i tot groller. Ha quedat clar que una gran majoria no pensa el mateix.

    La gent no vota un govern només perquè faci lleis. El vota per tenir govern que és el que segurament més ha trobat a faltar els darrers anys. D'altra banda, les millors lleis que s'han fet, la d'educació per exemple, han comptat amb el suport i bona part d'aportacions de CIU i no han estat ni votades pel "tripartit", perquè un dels socis s'ha despenjat. Això és el que atipa a la gent.

    En general, el teu comentari és bastant partidista i un pèl rancuniós, però he pensat que segurametn volies una resposta i he procurat donar-la.

    ResponElimina