dilluns, 25 d’octubre del 2010

MONTILLA RENEGA DEL TRIPARTIT?


Molt bó l'article de Barbeta sobre l'acabament del tripartit que va anunciar Montilla. Bó i oportú. Ara Montilla diu que no canviarà "principis per vots", que és el mateix que dir que fins avui "ha canviat principis per vots". A bones hores. Per fer aquesta "genial" afirmació Montilla ha organitzat tot un espectacle al Foyer del Gran Teatre del Liceu -sempre chic i elegant- i que porta per títol "Punt i a part". Però tanta escenificació i ortografía em fa pensar que la seva credibilitat es troba sota mínims. Ara Montilla -convertit en simbol de la contradicció absoluta- rebutja "camins incerts, dreceres, aventures, o passes enrera" i es queda ben tranquil. És a dir, ara rebutja tot allò que fins ara ha estat el govern. El "Supermontilla" pensa que fer referendums per la independència és una aventura i fer passes enrera. Però, és sincer Montilla?. Evidentment que no. No ho és, perquè en realitat les seves paraules són mesurades. Si ha d'escollir entre ser President i canviar vots per principis ho tornarà a fer. En teniu cap mena de dubte?. El que passa és que aaquesta tardor es porta l'equidistància. ERC critica al PSC ergo el PSC critica a ERC. I així, qui dia passa any empeny. De fet, fa poc el mateix Montilla va convocar eleccions lloant al "tripartit" que ara diu voler enterrar. En què quedem?. A sobre, ara "Supermontilla" diu que farà un govern dels millors i sense quotes (¿?). I fins ara?. En definitiva, l'únic que es pot aprofitar de les paraules de Montilla és quan afirma emocionat que "ser President l'ha fet millor persona". Mira, això ho celebro. Sempre reconforta pensar que el tripartit ha servit per alguna cosa. La resta ho poso a la nevera a refredar.

8 comentaris:

  1. Bona tarda, Neus,
    ara he vist l'apunt que has fet al bloc, a la Fira de Teatre al carrer, sóc una mica novell amb tot això, però em sembla que sí que tinc posat un correu de contacte, amb tot si vols dir-me alguna cosa concreta, et passo el meu correu de casa. jorditib@tinet.cat

    He remenat el teu bloc, hi donaré un tomb amb més calma.

    Salut i sort

    ResponElimina
  2. Neus. ¿Saps qui hi ha darrera l'autoria d'aquesta pàgina web?


    www.malgratdesperta.cat

    ResponElimina
  3. Josep Antoni Duran i Lleida assegura que "Catalunya com a nació sobirana no és possible"

    Es constata de nou que sou molt grans fent declaracions a tort i a dret per marejar la perdiu i aconseguir anestesiar al poble.

    ResponElimina
  4. Aquest Malgrat Desperta té pinta de Neus Serra

    ResponElimina
  5. El silencio es muchas veces el mejor maestro.

    ResponElimina
  6. Y no es menos cierto que a veces es el juez que dictamina.

    ResponElimina