dimarts, 5 d’octubre del 2010

CREIX LA TAXA D'ATUR AL MARESME

El mes de setembre s'ha acabat amb un increment de la taxa d'atur al Maresme que torna a superar el 15%. Molt mala notícia, perquè percentualment i respecte del mes passat, l'atur s'ha incrementat més al Maresme (+1,30%) que al conjunt de Catalunya (+0,25%). Una altra indicador preocupant és que per edats s'incrementa més l'atur en la franja dels 16 als 19 anys (+13,86%). Malgrat de Mar és un dels municipis situat per sobre de la mitjana amb un 15,58%.

6 comentaris:

  1. Després de la canalització de la Riera i d'etiquetar-la com un nyap, CiU està d'acord amb el cobriment de la Riera?

    ResponElimina
  2. Em penso que CIU s'ha pronucniat prou vegades sobre aquesta qüestió. De què es tracta ara? D'obrir noves confrontacions?

    ResponElimina
  3. Confrontacions, que vaaaa! Fer un comunicat a la premsa sense consultar-ho amb els companys del teu propi partit local i que després et surti diferent de l'esperat, no té preu ni tampoc és cap confrontació, que vaaaaaaa! Si fins i tot després de llegir-me tres cops el teu comunicat, penso que estàs donant la raó als socialistes: si la riera ara és un nyap doncs a cubrir-la s'ha dit.

    ResponElimina
  4. A on dius que has llegit el comunicat?

    ResponElimina
  5. En el punt diari crec que era del dimarts 28/9 o dimecres 29/9 passat en parlàven i també ho pots llegir a la web:
    http://www.ciu.cat/fitxa_noticies.php?news_ID=26963&type=MS&entities=38

    ResponElimina
  6. Jo he mirat la web de CIU i no he vist res del que dius. Torna a mirar. On dona la raó als socialistes?. On demana la cobertura? Vols dir que no t'has retratat massa? No serà que mentre cobres per fer una feina et dediques a fer escrits anònims? Millor dedicat a fer la feina per la que et paguem i no busquis gresca a casa dels altres.

    ResponElimina