dimecres, 27 d’abril del 2011

UNA LLISTA PER CANVIAR LES COSES















CIU va presentar dijous passat la candidatura. Una llista renovada que suma l'experiència en la gestió i nous perfils que s'incorporen per canviar les coses a Malgrat. Repeteixen els regidors que m'han acompanyat aquests darrers 4 anys, mentre que Mª Carmen Ponsa i Jofre Serret completen els 5 primers llocs.  També repeteix la Mireia Castellà en la posició 6, i s'incorporen Josep Cárceles, Eva Moreno i Sergi Giménez en els llocs 7, 8 i 9, respectivament. Cares noves també són el José Manuel Juiz al número 10,  el Josep Boronat al número 11, i la Marta Bagó al 12. Montserrat Clapés i Francisco Estalayo repeteixen al 13 i 14, respectivament. El jove Enric Moliné ocupa el número 15, i tanquen la llista la Carme Roura i el Joaquim Tarridas. 

Una candidatura amb 6 independents, 3 representants de la JNC, 2 representants d'UDC, i 6 representants de CDC. Un equilibri que busca aplegar diferents sensibilitats, que representa un projecte de CIU per Malgrat de Mar obert i transversal amb l'objectiu de sumar complicitats entre tots  els malgratencs i malgratenques. Un equip de gent que farà possible l'impuls que necessita el nostre poble i que estarà especialment preocupat per generar treball i activitat. Un equip amb il·lusió i voluntat de treballar per Malgrat. Preparat per plantar cara als reptes que el nostre poble té per davant. 

6 comentaris:

  1. renovada? diria que no massa

    ResponElimina
  2. Segons ho vulguis veure. Entre els cinc primers hi ha dos cares noves. De 17 candidats (sense comptar els suplents) repeteixen 8 i la resta (9)són nous. Penso que està ben equilibrada.

    ResponElimina
  3. Així doncs és una llista equilibrada, no renovada.

    ResponElimina
  4. En realitat és equilibrada i renovada, no?. Si la majoria són cares noves fes comptes, oi?. Però el més important és que hi ha gent amb ganes de canviar les coses i treballar.

    ResponElimina
  5. El que sí que genera és més confiança amb la gent que l'ocupa que la dels socialistes.

    ResponElimina
  6. la llista es renovada, equilibrada i sobre tot amb molta mes il.lussió que la majoria de la gent del poble junta que sembla que tot els hi está be. Si no us sembla prou bona continueu votant al govern actual, i que segueixi re-asfaltant a tort i a dret els carrers del poble sense cap tipus d´ordre ni previssió i creant desconcert i mala sang a l´hora de circular.¿continueu pensant que la taula de movilitat no es necesaria?

    ResponElimina