dimarts, 19 d’abril del 2011

TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE








Ahir el diari EL PUNT ens va fer una foto als candidats de Malgrat de Mar, i avui publica una curiosa valoració. Més enllà de la barreja que vol anunciar és cert que a Malgrat el panorama polític, avui per avui, és complicat. L'aparició de noves formacions -no ens enganyem- dificulta poder preveure qualsevol resultat, i la llei electoral diu que quan hi ha un mapa polític molt fragmentat el beneficiat sempre és la força política més votada. Així, doncs, és complicat fer una previsió o anticipar pactes, i és ben curiós que el diari anticipi ja l'anunci d'un possible pacte d'esquerres que no sembla cap disbarat si donem un cop d'ull a l'escena i fem un repàs dels candidats. "ERC, el grup principal, canvia de candidata després de vuit anys i obre la porta, encara que només sigui una mica, a una millor entesa amb un PSC fins ara poc predisposat a pactar amb forces d'esquerres". 

Bé, ho diu EL PUNT, i per alguna cosa suposo que ho ha de dir. Per dividir?, per generar desconfiança entre algunes forces?, per generar il·lusió?. per generar desil·lusió?. Que cadascú faci la lectura que vulgui.

Hi haurà un retorn al passat?. Com diu el poeta Martí i Pol "I som on som; més val saber-ho i dir-ho i assentar els peus en terra i proclamar-nos.....que tot està per fer i tot és possible."
(foto T. Márquez)

7 comentaris:

  1. els nous d'ERC pinta que pactarien amb el diable! Temps al temps

    ResponElimina
  2. Si no he llegit malament ets tu qui afirma que "no és cap disbarat (el pacte d'esquerres) si donem un cop d'ull a l'escena i fem un repàs als candidats"... així tu també vols crear dubtes?? vols dividir? Com sempre tires la pedra i amagues la mà.

    ResponElimina
  3. Per què t'enfades?. Jo no he escrit l'article de El Punt. Suposo que és opinió de la periodista, no?. Per alguna cosa ho diu.

    ResponElimina
  4. Enfadatttt?? No, hi ara. No val la pena. Però a voltes la teva "subtilesa" queda en evidència. Repeteixo: ets tu quí afirma veure possibilitats d'un pacte "d'esquerres" i ho justifiques dient que El Punt també ho diu.
    Una cosa que no acabo d'entendre: estàs plantejant que El Punt o la periodista Teresa Marquez no es limita a informar sino que vol influir en la opinió dels electors provocant "divisió" o "desconfiança" a "il.lusió" o "desil.lusió"??. Jo segueixo la teva recomanació i en faig la meva lectura: la periodista i el diari deuen estar contentíssims amb les teves insinuacions. Eiii, no t'enfadis, ehh!!

    ResponElimina
  5. He repassat el meu escrit i no detecto cap afirmació en el sentit que dius. Ho sento. Tampoc acostumo a ser massa subtil, precisament em critiquen perquè acostumo a dir les coses clares i tal com les penso. Per això t'haig de dir que no entenc que em facis objectiu del teu malestar per una cosa que publica un mitjà informatiu. Jo no tinc que justificar res i penso que t'equivoques en la teva crítica.

    ResponElimina
  6. A veure si m'aclareixo. La lletra en cursiva és el que diu literalment el diari, la no cursiva és collita teva??

    ResponElimina
  7. AVUI HAN TRET EL PLAFO DE SOLIDARITAT DEL FANAL DE LA FOTOGRAFIA, QUINA LLEI DIU QUE NO ES POT PENJAR?

    ResponElimina