dimarts, 5 d’abril del 2011

EN SORTIREM!

Fa dies que hi dono voltes. Alguna cosa cal escriure per expressar que sento al veure com alguns fan teatre del dolent cada vegada que es parla de retallades. Els mateixos que fins no fa gaire eren còmplices del desgavell, ara van i procuren fer el distret en el millor dels casos. Quanta gesticulació inútil, quanta misèria i quina poca responsabilitat. Acusen al nou govern de carregar-se “l’estat del benestar” i no es posen ni vermells. Quanta hipocresia i oportunisme.  Els mateixos que han llençat diners per la finestra ara pretenen donar lliçons de bona gestió.  Al final els han de refregar una carta per la cara de pedra que tenen per fer-los callar. De veritat que hi ha coses que indignen. Tot i així tinc confiança que en sortirem.

4 comentaris:

  1. vols dir que fa falta retallar la sanitat i l'educació? Poden rebAIXAR d'altres coses

    ResponElimina
  2. Aquest bocamoll d'en Nadal, l'amic i padrí de la Campoy, el generador d'ARES, lleis de barris i responsable de les obres públiques a Catalunya al llarg dels darrers anys, té la mateixa credibilitat que ens mereix el seu cap de partit espanyol, el falsari ZP. Déu els cria i ells s'ajunten per afinitats delictives comuns.

    ResponElimina
  3. No ens hem de deixar portar per alarmismes i aquest tó de campnya electoral permanent. El Govern només ha fet 100 dies i la seva voluntat és garantir que la gent estigui atesa, quan ho necessita i amb la millor qualitat possible.El mateix conseller de sanitat, Boi Ruiz, diu que l’objectiu és que d’aquí a quatre anys tinguem un sistema de salut pública autosuficient, que no es vegi afectat per la marxa de l’economia. Potser per comptes de cridar i fer soroll ens hem d'arremangar i treballar perquè sigui així. Tots plegats som prou madurs per entendre la situació actual i veure que cal fer alguna cosa per garantir i mantenir el nostre sistema, el que passa és que alguns no saben fer oposició sense anar darrera una pancarta. Els que fins ara han gestionat saben millor que ningú com han deixat la caixa. El que hauríen de fer com a mínim és callar i remar per poder sortir-ne més enfortits. Es pot gastar millor en sanitat i en educació i ser més eficients.

    ResponElimina
  4. Portada del Periódico en digital: Boi Ruiz diu que els metges catalans pensen més amb la seva butxaca que en la sanitat catalana.
    Això promet!

    ResponElimina