dimarts, 12 d’abril del 2011

PER QUÈ DIUEN MENTIDES? PERQUÈ ÉS EL SEU ESTIL DE GOVERNAR

Les mentides, en general, no estàn ben vistes, però ja sabem que massa sovint la veritat i la política són una combinació exòtica i, moltes vegades , els ciutadans acabem assistint desconcertats a un espectacle insòlit que  no afavoreix a ningú. 

Ara ens trobem en un període gairebé electoral i sembla que alguns polítics malgratencs han pensat que cal retornar a la confrontació i a la pràctica del  "a veure qui la diu més grossa". Un estil de fer política que es base en fer soroll per distreure al personal i polaritzar-lo emocionalment entre uns o altres. D'aquesta manera, creuen, la gent no tindrà temps per pensar i raonar allò que convé al poble, i continuarà votant per inèrcia el que més els convé a ells.

Dic això, perquè d'altra forma no es pot entendre quina intencionalitat s'amaga darrera unes declaracions sobre un hipotètic cobriment de Can Feliciano que, avui per avui, queda clar que són mentida

Governar amb la mentida com a sistema, sense cap intenció de posar un projecte a debat o fer un debat d'idees per Malgrat. Senzillament fer soroll. Sense racionalitat, sense arguments, sense una defensa dels interessos majoritaris dels malgratencs. Aquesta és la seva política, i quan la política es converteix en un tot s'hi val on no deixes espai per cap diàleg ni acord, alguna cosa passa.
 

4 comentaris:

  1. Malauradament s' ha arribat a un punt que es creuen que Malgrat és seu i de ningú més.
    No ho podem permetre

    ResponElimina
  2. Neus, no crec que diguin mentides. El problema és que estan tant capficats amb la seva realitat que no s'adonen de que estan completament alienats. Només has de veure la cara de certs regidors o de la mateixa alcaldessa quan els poses en evidència. Ulls perduts, rictus tens i cara de vaques que no miren enlloc. De moment, l'alcaldessa és com l'emperador, que anava en boles pel carrer i ningú s'atrevia a dir-li que estava equivocat. Els seus aduladors li continuen dient que li queda molt bé el vestit i ella, com que és incapaç d'acceptar una crítica o d'escoltar-se a ningú altre per por a rectificar o a adonar-se que no és Déu es deixa adular mentre a molts malgratencs se'ns cau la cara de vergonya de veure-la passejar amunt ... i avall.
    No hi ha res més trist que aquells que han perdut la dignitat i no se n'adonen.

    ResponElimina
  3. Prenent el fil de les teves paraules Neus, deu passar el mateix quan CiU decideix abandonar la Plataforma i fer camí tota sola... potser per treure'n un rendiment electoral?? Potser perque estan integrats dins un col.lectiu més ampli es perd protagonisme... i clar, això "no se puede pirmitir"??

    ResponElimina
  4. Aquesta potser és la teva opinió, però està molt lluny de la nostra. Per continuar amb el fil del teu argument m'hauríes d'explicar quin suposat rédit electoral treu CIU i quin protagonisme ha assolit en el decurs dels darrers 3 anys en solitari. CIU és un col·lectiu en sí mateix que té opinió pròpia i com a tal expressa la seva opinió, fent desmentits quan ho consideri oportú, etc, etc. No veig la diferència francament. Haig d'entendre que no formem ja part de la plataforma?. No ho veia d'aquesta forma, però vaja.....aquest podría ser un tema interessant. De totes maneres no hi entraré, perquè des de l'anonimat del teu comentari és fàcil intentar dividir per comptes de sumar, oi? i ja sabem que els anònims a vegades no els fan precisament els amics..... El que és trist és buscar confrontació on no n'hi ha...s'ha d'estar amoinat, suposo. Per experiència sé que sempre que s'intenta acusar-nos de voler protagonisme al darrera hi ha una única veu amb ganes de dividir el personal.

    ResponElimina