dijous, 30 de desembre del 2010

VISITA D'OBRES A LA TORRE I L'ARXIU

De fet, ha estat una visita un pèl casual i improvisada, però en teníem moltes ganes i ens feia il·lusió comprovar l'estat de les obres de la torre de Can Serra i el nou edifici de l'arxiu. Fa temps que anem al darrera de l'ocasió  així que aquest matí en Pep i jo ens hem apuntat a una visita ràpida. Realment, ha sigut un caminar entre tubs, cables, conduccions i bastides, però hem pogut copsar la transformació de l'espai. Sensacional la sala de la primera planta de la torre i la llum que penetra pels finestrals. La rehabilitació pren forma poc a poc, però està clar que la data de finalització de l'obra no serà aquest 31 de decembre com algú va apuntar. L'interior de la torre és una tant decebedor, perquè falten elements que segons diuen han estat retirats per a la seva restauració. De fet, l'obra no retornarà l'edifici al seu ús anterior i això condiciona la reforma. No obstant, es manté l'estructura interior de l'escala original. També hem pogut veure el treball que s'ha fet amb els mosaics que s'han pogut conservar. Us ofereixo una galeria de fotos de la visita d'avui.   



4 comentaris:

  1. Quedarà maco oi? Déu ni dó quin carrer més maco que quedarà. Passejar des d'abaix fins a la Plaça d'Anselm Clavé amb la possibilitat de pujar fins el Parc del Castell amb l'ascensor inclinat. Ara fa molta patxoca el centre de Malgrat de Mar i s'hi veu més gent passejant-hi.

    ResponElimina
  2. Més gent passejant pel carrer de Mar?. No sé. Jo veig un centre bastant desert darrerament, però no hi ha dubte que la torre quedarà millor del que ha estat els darrers 25 anys segur i donarà un nou impuls al carrer de Mar. Com a mínim això espero.

    ResponElimina
  3. Crec que el poc moviment del Carrer de Mar es deu, en gran mida, a la extraña costum horària dels comerços del centre.

    Les fotografíes de la torre tenen molt bona pinta!

    ResponElimina
  4. La majoria de petit comerç dels pobles fa practicament el mateix horari.

    ResponElimina