divendres, 19 de novembre del 2010

FALTEN 9 DIES!

Nou dies són els que ens falten per les eleccions del 28 N, per renovar el nostre Parlament. El temps passa ràpid, però per ara ens trobem immersos en plena campanya. Lamentablement, això equival a endinsar-se en el bosc espès de la tonteria supina. El que hauria de ser un període per exposar idees i projectes s'acaba convertint en el regne fantàstic del tot s'hi val per sortir als mitjans. Des de fingir orgasmes amb videos sexistes a disparar contra estelades i immigrants. De sortir embolicats en tovalloles per fer soroll mediàtic a  la mania de despullar persones als cartells que tenen alguns. I això que estem al novembre. La gran proposta del tripartit és jurar que no hi haurà tripartit, però ho diuen des del tripartit. A sobre, avui ens trobem la gran notícia del dia. Montilla diu que és la darrera vegada que es presenta. Mira quina gran aportació al debat. Quina gran proposta. Tot plegat és el de sempre. Cap sorpresa. Sembla que parlar de la crisi i les solucions que  es proposen és massa avorrit. De fet, està clar que hi ha molta gent que viu de dir tonteries. El món de les campanyes electorals és un món complexe en el que res és el que sembla i tot és el mateix.

Per sort, ahir vaig poder assistir a un acte on es va parlar d'allò del que ningú parla. De feina, d'atur, d'empreses, d'autònoms, d'economia, d'impostos, de futur, de país, ..........és clar que això potser no ocupa massa espai al YouTube, però va valer la pena escoltar a l'Artur Mas.

1 comentari:

  1. Bones Neus,

    El dia de la castanyada recordo que vam estar parlant precisament d' això. No s' està fent política com deu mana. Impera la demagògia i la desqualificació dels adversaris vers l'aportació d'idees constructives en relació a una política sòlida.
    Tot seguint amb el teu discurs voldria afegir que les passades eleccions nacionals de 2006 només va haver-hi una participació del 56%. És així com ens volen convèncer alguns polítics per que anem a votar? més igual si en Laporta fitxa a una actriu X. Sóc jove i a mi em preocupa el 30% de fracàs escolar. El 40% d'atur juvenil.
    En fi Neus crec que aquest caire sensacionalista continuarà manifestant-se els propers 8 dies que queden.
    La part positiva de tot això és que ara s'ha d'aprendre i prendre nota per que el dia 22 de maig venen les municipals. Molta sort!

    Enric

    ResponElimina