dijous, 7 de gener del 2010

MALGRAT DECIDEIX


El proper DIUMENGE, 10 de GENER de 2010, a 2/4 de 12 del migdia, a la SALA PERE MONER de la BARRETINA VERMELLA de Malgrat (2on pis) s'ha convocat una reunió informativa per tal de crear una plataforma ciutadana que promogui a la nostra població una consulta popular sobre la independència de Catalunya. Aquesta reunió és oberta a tothom, tant a persones a títol individual com a qualsevol entitat del nostre poble (sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació) i té com a objectiu la creació de l'esmentada plataforma que serà l'encarregada d'organitzar la consulta al municipi de Malgrat de Mar.

Per tant, es convida a tots els malgratencs i malgratenques, a totes les entitats i associacions, que pensin que la convocatòria d'aquesta Consulta és un acte de democràcia, de llibertat i de sobirania perque participin de l'assemblea constituent de MALGRAT DECIDEIX!, per tal de celebrar a casa nostra una consulta popular sobre l'autodeterminació de Catalunya.







13 comentaris:

  1. Neus, com et defineixes: independentista o sobiranista? en el cas d'una cosa i/o l'altra quina diferència tenen entre elles? Gràcies.

    ResponElimina
  2. Deixem-nos de tonteries, és el mateix.

    Visca la consulta sobre la independència a Malgrat!

    ResponElimina
  3. De fet, crec que en el dret a decidir i que tot poble té dret a l'autodeterminació. I de l'autodeterminació en pot sortir legítimament una reclamació majoritària d'independència. L'objectiu darrer sempre és la plena sobirania de Catalunya.

    ResponElimina
  4. ja sé que no és el lloc per fer-ho però no sabia on fer-ho Neus. He de dir que he trobat de molt mal gust la publicitat encoberta que fa ERC en la seva pagina d'una botiga de Malgrat. Gràcies.

    ResponElimina
  5. Ho pots dir sense cap problema al blog d'ERC. Sense cap problema!!

    ResponElimina
  6. Benvolgut,

    Confesso que no acabava d'entendre el teu comentari. Finalment, he anat a la web d'ERC i suposo que fas referència a la foto de la persiana pintada. El cert és que tampoc acabo de veure la gràcia a oferir aquesta mena de judicis o valoracions a la web d'un partit polític sobre el que fa un privat a casa seva o al seu negoci. És com si algú fa una valoració del color amb el que pintes la façana o sobre si tens net o brut el portal. POtser valoren la idea com original. No ho sé i tampoc vull entrar en polèmiques.

    Dit això, haig de donar la raó al comentari anterior. El millor lloc per fer-ho constar potser és el blog d'ERC. La qüestió és si estic fent propaganda del blog d'ERC, no?. En fi, que millor ho deixo aquí.

    ResponElimina
  7. He anat a la web d'ERC i en la foto no hi ha cap nom de la botiga ni cap mena de publicitat. Penso que la gràcia està en una imatge per millorar el carrer. No entenc els comentaris de l'anònim de les 11:00 ni els de la Neus

    ResponElimina
  8. No ens fem mal!! No ens fem mal!!

    ResponElimina
  9. Com he dit millor ho deixo. Únicament he intentat contestar un comentari aparegut al "meu blog". Jo no he parlat de publicitat ni de noms. Tampoc jutjo el que cadascú posi a la seva web ni m'interessa cap polèmica sobre el tema.

    ResponElimina
  10. en el bloc d¡ecr censuren els comentaris si no parles be d'ells. n'he deixat algun i no l'han publicat. gràcies per respondre Neus. moltes gràcies.

    ResponElimina
  11. Ai, ai, anònim mancat de credibilitat!! Però ja ho entenc perque segons dius l'has enviat al bloc d!ecr...existeix??

    ResponElimina
  12. Vès per on, fa al voltant de 22 anys que no visc a Malgrat, i avui m'ha donat "la vena nostàlgica" i he començat a cercar un xic per google.

    I lo primer que trobo (o que m'entre pels ulls, tant se val)? Aquest post, i la Neus. Que no se ara mateix de quina escola o classe la conec, però malgrat els gairebé 30 anys, no ha canviat la mirada ni gens ni mica.

    Possats a fer, i com estic prou lluny, m'agradaría saber els resultats de la consulta (no penso entrar en valoracions).

    I Neus, si fossis tan amable, dona'm un toc per correu electrònic (amarok63 at gmail punt com), que tinc un dubte personal que no te res que veure ni amb el post, ni amb el blog. ;-)

    ResponElimina