dimarts, 19 de gener del 2010

MALGRAT DE FUTUR?




Qualsevol manual del bon lideratge ens diu que el bon lider és aquell que s'anticipa al futur, que té visió estratègica de futur. D'altra banda, un poble que basa la seva economia principalment amb el turisme i que s'ho creu ha de ser per força un poble ben senyalitzat, amb bons serveis i espais immillorables per oferir al visitant ocasional.

Per això va estar una bona pensada empastifar el poble de senyals que ens indiquen on podem trobar l'aparcament del nostre Teatre Auditòri. D'aquesta manera cap visitant es perd i tots poden gaudir de les prestacions de luxe que tenim al municipi. La llàstima és que els cartells no avisen que cal anar ben equipat per poder sortir del vehicle un cop estacionat. No obstant, podría ser que -tal i com apunten alguns rumors- Malgrat prepari un projecte secret per participar als Jocs d'Hivern Barcelona-Pirineus del 2022 amb una nova disciplina esportiva. En aquest cas parlem del "fanging", esport que ara per ara sabem que no és olímpic, però que d'aquí al 2022 ves a saber.....Això explicaria el motiu d'haver fet regidor d'esports, obres públiques i serveis a un senyor que no té cap mena d'idea d'esports, ni d'obres, ni de serveis públics, i que davant la mínima pregunta o propostes t'engega a "pastar fang" com va passar al darrer ple quan se li va preguntar per l'estat de l'aparcament i els problemes que la pluja ocasiona als paradistes del mercat del dijous.

Per cert, el pal que apareix a la imatge davant el senyal i que no permet llegir-la bé no és un descuit o negligència. De cap manera. Des del consistori asseguren que és un nou model de senyalització que s'acabarà imposant a la resta d'Europa. En fi, que avui estic de bon humor tot i no poder aparcar a cap indret sense enfangar-me. Que tingueu un bon dia.

10 comentaris:

  1. m'alegro que, per sort, estiguis de bon humor.

    ResponElimina
  2. Desitjem que guardis el bon humor el dia que s'inaguri el nou Camp Municipal d'Esports, que serà properament. Una abraçada, amb bon humor.

    ResponElimina
  3. Comentaris tan obvis i que també resulta tan obvi qui els fa també són motiu d'alegria. Suposo que quan parles de camp municipal no et refereixes al de la foto. Suposo que fas referència al camp de futbol. Si és així, com pots posar en dubte la meva satisfacció per la seva inauguració?. Crec que no tens massa clares algunes coses en relació a la política. Acabarà el mandat i encara no ho hauras entés. Jo m'alegro com el que més si el meu poble aconsegueix un nou camp de futbol. Només faltaria. També m'alegraria el fet que el meu poble tingués una bona política esportiva i un bon regidor d'esports, però és clar, això ja és més complicat, oi?. Això no ho arregla ni un FEIL, ni el ZP en persona. Per sort aconseguir fer el camp de futbol no ha estat a les mans del regidor. Apa, que tinguis un bon dia.
    neus

    ResponElimina
  4. Per cert, que el camp s'inaugura el proper dia 31 de gener.

    ResponElimina
  5. Glorioso dia para inaugurar un espacio deportivo donde la juventud pueda realzar su caracter y su fidelidad al Caudillo.

    ResponElimina
  6. Neus, et notem una mica nerviosa ultimament i avui sarcàstica. Perds massa els papers. Que et passa? No tens segur que et puguis presentar a les properes eleccions municipals? Et vols presentar pel Parlament Català i no et deixen?

    ResponElimina
  7. Les senyals del Teatre Auditori les col.locaren quan tu eres regidora d'urbanisme i CIU tenia la regidoria de carrers i plaçes

    ResponElimina
  8. Això no sen en recorda la Neus. Mentres van gobernat am els sucalistes van fe el que els i van daixar els que encara manen.

    ResponElimina
  9. Te nassos el que feu els de CiU. No vàreu tenir els sants pabrots d'aconseguir el traspàs de rodalies ni tant sols de plantejar-ho i ara que s'aconsegueix feu el crit al cel perqué resten menys de dos milions d'Euros de traspàs, tal i com s'havia sol.licitat. Feu el paparines a davant de l'estació repartint un díptic. Però vosaltres us penseu que la ciutadania ens mamem el dit, o qué? Mentre CiU ha estat governant durant 23 anys a Catalunya, el tripartit amb 7 anys ha aconseguit molt més en autogovern, política social, cultura i traspassos. Que n'aprenguin!

    ResponElimina
  10. Ui, quants nervis per la xarxa, no?.

    ResponElimina