divendres, 9 d’octubre del 2009

11 DE SETEMBRE SI, 12 D'OCTUBRE NO



La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) organitza una caminada popular al Castell de Palafolls sota el lema: “11 de setembre sí, 12 d’octubre no”. La jornada tindrà lloc aquest proper dilluns dia 12. Començarà a les 11 del matí amb el desplegament d’una estelada a la plaça de Joaquim Ruyra de Palafolls, i a continuació s’iniciarà una caminada popular fins al Castell de Palafolls. Allà s’hissarà l’estelada i, després dels parlaments, es farà un dinar popular.


No t’ho pensis més, el dia 12 d’octubre fes sentir la teva veu i recorda al món que aquesta no és la nostra festa.

Us hi esperem!

11 comentaris:

  1. Parlant de joventuts... A http://malgratot.blogspot.com, parlen del president de les del PP, al que diuen el Cebolleta, i el consideren l'ideòleg del PPOE. Les imatges no tenen desperdici.

    ResponElimina
  2. Aquest discurs no és el que fa cada any Esquerra Republicana de Catalunya?. Ara veig que anem bé, si ens unim els catalans.

    ResponElimina
  3. Hi ha comentaris absurds,perquè els catalans en unim caldria que ERC es separés dels PSOE,de discursos i accions en dates determinades els catalans no vivim.

    Independentista i no d'aquesta ERC.

    ResponElimina
  4. Per aconseguir que els comentaris no resultin absurds tots plegats, també estaria bé que Convergència internament i també pel que fa referència als seus companys d'Unió es mullin ja.
    sobiranista i no d'aquesta CDC.

    ResponElimina
  5. No detecto canvis de discurs precisament a CDC ni a CIU, i molt menys a la JNC. Recordes el "Catalonia is not Spain"?. El missatge sempre és el mateix: treballar per la plena sobirania de Catalunya. Penso que són altres els que han canviat de discurs i sembla que no saben on van, si cap a la independència o cap a "Psoelandia". Sí, ja saps, allò de la "pluja fina".

    ResponElimina
  6. Ai, ai, ai...que us la fotereu....encara bo que teniu en Millet..

    ResponElimina
  7. per qu hem de astar en contra de la celebracio del dia de la hispanitat i no del 4 de juliol dels estats units i perque el 11 de setembre que va ser una derrota dels catalans ,us agrada tan

    ResponElimina
  8. Per què la primera llei aprovada pel Parlament de Catalunya en constituir-se l'any 1980 fou la que declara l'11 de setembre festa nacional de Catalunya en els següents termes: "(...) El poble català en el temps de lluita va anar assenyalant una diada, la de l'onze de setembre, com a Festa de Catalunya. Diada que, si bé significava el dolorós record de la pèrdua de les llibertats, l'onze de setembre de 1714, i una actitud de reivindicació i resistència activa enfront de l'opressió, suposava també l'esperança d'un total recobrament nacional. Ara, en reprendre Catalunya el seu camí de llibertat, els representants del Poble creuen que la Cambra Legislativa ha de sancionar allò que la Nació unànimement ja ha assumit. Per això el Poble de Catalunya estableix, per la potestat del seu Parlament, la següent Llei:
    "Article primer. Es declara Festa Nacional de Catalunya la diada de l'onze de setembre."
    "Article segon. Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat."
    "Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i Autoritats als quals pertoqui la facin complir."

    ResponElimina
  9. Hola Neus:
    Total solidaritat amb les mesures de foment de la catalanitat.
    Edmón.

    ResponElimina
  10. Tu no detectaries ni un petardo al cul.

    ResponElimina
  11. Segur que el cebolleta s'ha passejat amb la bandera espanyola.

    ResponElimina