dilluns, 8 de desembre del 2014

SANT NICOLAU, LA FESTA MAJOR D'HIVERN

Un any més la Festa Major d’Hivern s’ha omplert d'activitats, algunes vinculades al Nadal per la proximitat de les dates, i moltes a la tradició popular. Tot plegat amb un caire més familiar, càlid i recollit, però amb tota la intensitat que ha de tenir una Festa Major. Les propostes d'aquests dies no s'aturen i es combinen amb àpats i trobades familiars. 

La veritat és que aquestes dates conviden a transformar el fet quotidià en alguna cosa diferent i festiva, mantenint la tradició i posant la il·lusió dels més petits per davant de tot, perquè Sant Nicolau és el preludi d'una il·lusió que arribarà al seu punt àlgid amb les festes del Nadal, l'alegria del Nou Any i l'esperada cavalcada de Reis amb la tradicional pluja de caramels.

Desitjo de tot cor que gaudiu de la Festa Major i del ventall de propostes que ens ofereix la programació d'enguany. Que Sant Nicolau propiciï el retrobament, l’alegria, la convivència i la solidaritat durant aquests dies entranyables plens de civisme i bon humor.
Bona Festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada