dimecres, 25 de maig del 2011

COMENÇA UNA NOVA ETAPA

Ja tenim els resultats de les eleccions municipals i el primer que vull fer és agrair el suport dels 1.700 veïns i veïnes de Malgrat de Marque han confiat en la candidatura de CiU que he tingut l'honor d'encapçalar. Espero i desitjo fer-me mereixedora d'aquesta confiança i no decebre les il·lusions de ningú. En segon lloc toca felicitar al PSC, perquè tot i la davallada que ha experimentat la seva candidatura- és la guanyadora, i també al PP pels bons resultats que han obtingut. Fins i tot, felicito a ICV-EUA per haver superat el repte de mantenir el regidor, i a ERC perquè donat els resultats generals a Malgrat han resistit prou bé. 

Per part nostra hem aconseguit cinc regidors, dos més que en les anteriors eleccions, i hem experimentat una pujada molt important. Estem satisfets pel reconeixement que suposa a la tasca que venim fent des de fa temps i la coherència que hem procurat sempre mentenir. Confesso que m'hagués agradat guanyar i assolir un resultat més elevat, però si bé els ciutadans de Malgrat no ens han atorgat una majoria, sí que ens han situat en una posició determinant per formar un futur govern local. La gent de CiU a Malgrat, hem iniciat una reflexió per valorar quina és la millor opció que podem prendre pel poble. Són moltes les persones que aquests dies m'aturen i m'interroguen. però està clar que la composició del govern no depén només de nosaltres, ni som els únics que mantenim converses.  El PSC em consta que també negocia amb els grups presents al consistori, però a diferència del 2003 i el 2007 per ara no parlar per ordre de representació. 

Encetem una nova etapa política al poble, marcada per la crisi econòmica, i les seves conseqüències també en les finances municipals. Ens tocarà prioritzar encara més l'atenció a les persones que pateixen el context econòmic i, sobretot, ens obligarà a impulsar li activar 'economia local. Sigui quin sigui el paper que ens toqui exercir durant els propers quatre anys, al govern o a l'oposició, la nostra prioritat seguirà sent treballar pel poble de Malgrat i la seva gent. 

4 comentaris:

  1. tens una adreça de correu on et pugui adreçar suggeriments? estaria bé fer un post al blog on articular el Com compartir tots aquells comentaris no casuals més one-to-one....

    ResponElimina
  2. envia'm el que vulguis al serrabn@ajmalgrat.cat

    ResponElimina
  3. Neus,

    Jo tenia el teu correu professional i l'he perdut. Jo també et vull dir un parell de cosetes de bon rotllo. Me'l dones?

    Gràcies i enhorabona.

    ResponElimina
  4. Ànims Neus, encara que no siguis alcaldessa, tots sabem que ets la millor. T'ha guanyat el tripijoc, no la raó.

    ResponElimina