diumenge, 20 de març del 2011

MALGRAT, UN MODEL DE POBLE, UNA OPORTUNITAT

Superar la crisi. 
Un govern transparent. 
Participació. 
Propostes. 
Oportunitats.

Principals eixos que treballem des de l'equip de Convergència i Unió per Malgrat.

10 comentaris:

  1. Em sembla molt bé el seu projecte de façana marítima per Malgrat. Crec que és molt necessari pel poble. El meu dubte surgeix en el com es pot tirar endavant aquest projecte que per les seves dimensions jo suposo que és d'un cost molt elevat, entenent que com diuen els mitjans de comunicació, l'ACA presenta un dèficit de mils de milions d'euros, s'han aturat projectes i licitacions i els projectats han quedat parats. Això només per desencallar el tram de la desembocadura com coneixem tots, ja no dic la resta del passeig i canalitzacions de desguás per anar fins a Pineda. La meva pregunta és "com" pensa financiar per fer aquest projecte i si realment el pensa fer en el proper mandat 2011-2015?. Gràcies per la seva atenció.

    ResponElimina
  2. Necessitem un canvi urgent a l'actual equip de govern socialista. L'equip que veurem...buit d'idees i projectes, de baixa preparació, i improvisat, i es que al moment actual... el poble, el nostre poble....més que mai, no es pot permetre casualitats a les polítiques publiques... i es necessita un govern, fort, i dels millors.

    Perque no un debat de programa... i d'equip establert per a durlo a terme?

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la feina, cada cop tindràs més conversos a prop teu !!!

    ResponElimina
  4. Si l'ACA té tants de problemes en finançar les obres i, com molt bé diu, continua sent prioritària la desembocadura. Per què aquest ajuntament insisteix en continuar pagant pavimentacions de la riera coberta i volent cobrir més trams? No seria més lògic que donés un cop de mà a l'ACA per resoldre els problemes del municipi en comptes de crear-li de nous?

    ResponElimina
  5. Que quí a donar un cop de mà a qui? Crec que manca molta informació a la gent que parla i s'omple de boca de projectes descomunals.

    ResponElimina
  6. I no és un projecte descomunal voler cobrir tota una riera que passa per un poble per donar-li aprofitament urbanístic quan en superfície i ben gestionada costaria una desena part del que ha costat tot el seu projecte?

    ResponElimina
  7. No acabo d'entendre el comentari que parla de "projecte descomunal". Abans de presentar una idea t'asseguro que ens informem molt bé. Per que`sempre penseu que som els altres els desinformats?. Abans de presentar el projecte hem parlat amb l'ACA i amb Medi Ambient. hem parlat amb urbanistes, etc...per tant, us oferim una idea i ara cal posar-la a debat.

    ResponElimina
  8. Està molt bé...
    Més enllà d'obres i obres...per fi s'escolta parlar d'un model....front qui pensa "que le poble es inacabat encara"...després de governar 20ans
    necessitem un poble sostenible...generador de treball...i per això hi ha qui tenim moltes propostes !!!!
    Bona feina.

    ResponElimina
  9. Sabeu quin és el grup favorit dels convergents: Scissors Sisters!

    ResponElimina
  10. És el grup de moda des de la desaparició dels "Manirrotous brothers"

    ResponElimina