divendres, 18 de març del 2011

QUI NO "ARREGLA" UNA GOTERA, "ARREGLA" LA CASA ENTERA


Alguns han adquirit l’hàbit estrany de replicar cada observació o comentari del meu blog a través d’altres blogs. Un fenomen –si em permeteu l’expressió- una mica paranormal.

Sembla que molesta que es posi sobre la taula aspectes importants de la gestió municipal com la falta de manteniment dels equipaments municipals. És clar, ens hauríem d’entretenir parlant només de les cintes que tallen i de lo bé que ho fan tot. Algunes persones quan es senten criticades o qüestionades per comptes d’actuar es dediquen a fer promoció de les seves bondats als espais que altres mantenim per explicar allò que creiem d’interès al municipi. 

En realitat, el millor seria que la crítica el fes actuar en la millora o en la redacció d’un pla de gestió dels actuals equipaments que sempre és molt més pràctic.

El cert és que avui per avui l’actual govern demostra una greu manca de visió de gestió que acaba costant molts diners, perquè sempre és més costós arreglar els equipaments o serveis quan estan molt deteriorats que no pas fer un manteniment preventiu i correctiu cada any. Només un detall, un dels comentaris que m’han fet arribar afirma que arreglar el pavelló de l’Avinguda Tarragona és més car que fer-lo nou. Un afirmació curiosa quan mai hem vist un pressupost ni un pla d’actuacions. Ara bé, considerant que l'autor del comentari forma part de l’equip de savis que volien fer la piscina coberta al pavelló de l’Avinguda Tarragona per "aprofitar el forat", llavors tot queda clar. 

Ja se sap, Qui no "arregla" una gotera, "arregla" la casa entera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada