dissabte, 27 de novembre del 2010

UN PALAU PLE D' EMOCIONS I ESPERANCES

Tancament de campanya amb un acte càlid, ple d'emocions i, sobretot, amb grans esperances de canvi. Un canvi que suposi encetar un camí sense límits per recuperar aquest país. Les paraules em van sonar a poesia, perquè hi va haver molta poesia al Palau Sant Jordi, però també la calidesa que només les persones poden aportar. Una munió de gent aplegada per una mateixa causa. Al final, per molts recursos que posin els partits els mitings són de la gent i els fa la gent, perquè només l'entrega il·lusionada de les persones pot fer pujar la temperatura d'un Palau Sant Jordi. Un discurs que parla de generositat, de valors i de futur, perquè demà no ens juguem la Catalunya de dretes o esquerres, sinó la Catalunya que volem pel futur. Un discurs que parla de les arrels i del llarg viatge a Itaca. Diumenge arrivarem a port. No sabem que podem trobar, si hi haurà benvinguda o el silenci. Aprovació o desaprovació. Però qualsevol que sigui el resultat el viatge haurà valgut la pena.

3 comentaris:

  1. Magnifiques perspectives de futur per Espanya la victòria d'un partit partidari de la permanent submissió al botxí, de permanent satisfacció amb el clàssic peix al cove, de constant ambigüitat en les definicions patriòtiques més bàsiques. Espero que la majoria us quedi molt lluny i l'obligat pacte amb els que són afins a la vostra condició espanyolista deixi al descobert, per sempre més, la vostre perversa i patològica debilitat pel diner i el poder.
    Catalunya no pot estar 23 anys més pendent del seu alliberament nacional. Ara, demà en concret, toca votar independència no la submissió a Espanya que representa Convergència i Unió.

    ResponElimina
  2. Cert, demà toca votar. Votar Catalunya i, sobretot, votar pel futur d'aquest país. No sabem que passarà, ni qui guanyarà i, molt menys qui podrà governar. Espero que guanyi CIU i Mas pugui fer govern. Ho deixo aquí. Mai gosaria parlar d'un compatriota amb el despreci i arrogància que ho fas tu. Esperon que el resultat sigui un benefici per tots. Sort!

    ResponElimina
  3. FELICITATS!!
    Ara et toca a tu

    ResponElimina