dissabte, 15 de maig del 2010

TRASLLATS I RETALLADES

Dues notícies interessants avui al diari El Punt. La primera relacionada amb el  Club de Tir La Gaviota i que posa de manifest que alguns anem millor informats als plens que el mateix govern. La Sra Mérida va insistir en el debat sobre la Moció presentada per ERC-CIU i ICV per instar al trasllat o tancament del Club de Tir, que aquest anava a Tordera definitivament. Li vaig manifestar els meus dubtes, doncs jo mateixa havia demanat informació a diverses fonts sobre aquesta qüestió. És clar que això vol feina, oi?. És millor seguir l'escola de la Sra. Campoy d'anar als plens per dir el primer que et passi pel cap. Es tracta de sortir del pas, i tampoc cal contrastar mai res. Així, la Sra. Mérida va continuar afirmant que anava a Tordera. Tot això sense posar-se vermella i demostrant que és una alumna aplicada.

D'altra banda, la Sra. Campoy ens comunica que té una proposta per abaixar-se el sou, i ho fa al seu estil, sense parlar-ne amb la resta de regidors/res del consistori i a través d'un diari. Ella que sempre demana respecte, discreció i prudència als altres. Resulta ben curiós que no s'hagi parlat d'aquesta misteriosa proposta fins que ha arribat l'entrevistador de torn,  i fins que la majoria de càrrecs i alcaldes han començat a dir que s'abaixen la retribució. Ai, ai....Per què no ho va dir al ple passat?. Ah!, que es va acabar massa aviat i no va tenir temps. O serà que l'ha trucat l'Obama també a ella. Ara tot són presses per demostrar que són bons socialistes. Ni que sigui una miqueta.
  

2 comentaris:

  1. Neus de quin color és el Govern municipal de Tordera. Que han de dir si no si tots sou iguals. D'aquí el desencís dels ciutadants.

    ResponElimina