dimecres, 29 d’abril del 2015

L'EQUIP DE "TOTA UNA ALTRA HISTÒRIA"

Ja hem presentat l'equip del "Tota una altra història", en una sala de l'Arxiu Municipal plena a vessar. L'equip de CIU a Malgrat de Mar. Estic entusiasmada per comptar amb la gent que m'acompanya en aquesta llista. Una gent que comparteix un projecte pensat per Malgrat. Un projecte positiu que no fa de la crítica l'eix vertebrador de la seva proposta. Un projecte que no s'ha improvisat, ni ens l'hem tret de la xistera amb simulacres de participació fets a correcuita, sinó que és fruit de més d'un any d'enquestes, carpes informatives i trobades amb els malgratencs. El "Tota una altra història" és un projecte fruit del treball rigurós i, sobretot, fruit de l'amor que tots els integrants de l'equip sentim per aquest poble. 

L'equip de "Tota una altra història" combina experiència i renovació, uns elements per mi indispensables per governar un poble com Malgrat. Un equip preparat per oferir una alternativa sólida i amb garanties per donar un nou impuls a Malgrat. 

L'equip de "Tota una altra història" és l'equip de la gent que lluita, que treballa, que s'esforça, i que se'n surt gràcies a aquest esforç i a la seva il·lusió. Gent que creix davant les dificultats. Gent resistent. Persones vinculades al poble en diferents àmbits i entitats, no necessariament vinculades al partit. Persones que conèixen als malgratencs i malgratenques, perquè Malgrat no és tant sols l'àmbit físic del municipi, sinó que Malgrat són les persones. Gent, en definitiva, com el Malgrat que volem, fort, actiu, dinàmic. il·lusionant. Gràcies a tots per acompanyar-me en aquesta aventura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada