dilluns, 13 d’agost del 2012

ES FA SABER QUE ARRIBA SANT ROC!

Diuen que els pregoners han de començar així. No ho sé. Potser ho feien en temps de Bernat Estornell. En qualsevol cas, m'ha semblat una bona manera d'encetar el pregó si volem anunciar el començament de la festivitat popular .

Per tant, ES FA SABER!


Que a Malgrat ha començat la Festa Major de Sant Roc i tots estem convidats a gaudir-ne. Petits i grans, avis i àvies, pares i mares....tots a participar de la festa i a fer poble. 


Per si algú encara té dubtes, ES FA SABER!

Que el nostre govern municipal ha decidit aquest any no pregonar la festa. Ja se sap, entre poc i massa la mesura passa. Alguns direu que la raó de l'estalvi és la crisi i el pressupost de cultura, però no. A Malgrat tenim molts motius per festejar la nostra Festa i encara ens podem permetre fer un pregó senzill. De fet, diuen que va existir un "projecte" de pregó, diferent i econòmic, però un comentari poc afortunat de la nostra alcaldessa (què dius?, no m'ho puc creure!) i tot se'n va anar en orris. Deixem-ho aquí. No hi ha pregó, però que ningú s'espanti. No hi ha pregó i prou. Ningú ens pot treure la festa, el ball i la gresca.

Com us dic, ES FA SABER!

Que la Festa Major ja ha començat. Que ningú es distregui. Que podem festejar que som aquí i tenim ganes de gresca. Que ens queden ganes de lluitar tot i el context que tenim. Que som un poble viu i amb futur. Que volem portar el poble endavant, i que estem orgullosos de ser de Malgrat.

ES FA SABER! 

Que passat, present i futur s'apleguen a la Festa Major de Sant Roc. Que les entitats i associacions del nostre poble han treballat de valent per oferir una proposta plena de correfocs, sardanes, gegants, havaneres, xocolatada i concurs de cocus, cercavila de motos, concurs de pintura ràpida, matinades, curses populars, gimcana, barrakes, baixada de carretons, cinema, dòmino, petanca i una enigmàtica novetat que hem batejat com la "Festa dels Empestats". 

Per tant, ES FA SABER!

Que a Malgrat estem de festa i us rebrem amb el cor obert. És Festa Major. Visca Malgrat!. Visca Sant Roc! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada