dimarts, 10 d’abril del 2012

ONA MALGRAT: ESTRANYES COINCIDÈNCIES O LA DURA REALITAT

Serà casualitat o estranya coincidència, però la notícia d'avui a la web municipal no deixa espai pels dubtes: Problemes tècnics a la ràdio local que obliguen a reduir les hores d'emissió. Tot això la mateixa setmana que el grup municipal de CIU presenta al Ple de l'Ajuntament de Malgrat una Moció que demana millores a l'emissora municipal del nostre poble. La ràdio local és l'altaveu de tot allò que passa al poble i és un mitjà de referència a un poble com Malgrat que no va sobrat de mitjans de comunicació.

La Ràdio de Malgrat de Mar ha anat guanyant al llarg dels anys acceptació en la ciutadania fins arribar a considerar-la un mitjà amb característiques singulars i pertanyent ja al paisatge propi de Malgrat i patrimoni de tots, doncs és evident que pels ciutadans i ciutadanes, entitats, clubs esportius i col·lectius la ràdio és una eina fonamental per donar veu i difusió a les seves activitats i realitats. Per això, cal un projecte clar i voluntat política. Si apostem per tenir ràdio local que sigui en condicions. Ja fa massa temps que dura la indefinició.

Casualitat?. Estranya coincidència?. No, senzillament és coneixement de la realitat que tenim al nostre poble, i possiblement que l'oportunitat és per qui treballa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada