divendres, 22 de juliol del 2011

NOU GOVERN COMARCAL

Fa tot just unes hores s’ha constituït el nou Consell Comarcal del Maresme amb la presa de possessió dels 33 consellers i conselleres que formarem el nou plenari comarcal.  La sessió ha començat a les 12 del migdia, i ha donat el tret de sortida al nou mandat 2011-2015 que presidirà el company i amic Miquel Angel Martínez, alcalde St. Vicenç de Montalt. 

En acabar la sessió de constitució  s’ha celebrat el Ple d’Organització que defineix l’estructura i el funcionament del Consell.  Amb l’aprovació del cartipàs, el nou equip de govern del Consell, format per Convergència i Unió i Partit Popular, ha començat a funcionar amb alguns canvis respecte a l’anterior legislatura. Així, a les 3 grans àrees que han format l’estructura del Consell fins ara, Serveis al Territori, Serveis Educatius i Promoció, ara s’afegeix una àrea de Cooperació Municipal i Planificació. Aquest canvi ve donat bàsicament per  l’ampliació de serveis que ha experimentat el Consell Comarcal els darrers 4 anys i que ha fet considerar la necessitat de crear un nou departament. 

El ple extraordinari ha servit també per establir el règim i la dedicació dels membres polítics de la corporació i el règim de retribucions i indemnitzacions, un tema que darrerament s’ha convertit en motiu de grans debats. 

Altres punts de l’ordre del dia de la sessió plenària han estat la creació de la comissió permanent del ple i el règim de delegacions, el nomenament dels representants als òrgans col·legiats d’ens participats pel Consell Comarcal i, el coneixement de les resolucions de Presidència en matèria d’organització comarcal.

En el meu cas, he estat designada consellera delegada de l’àrea de serveis socials i educatius, responsabilitat que portaré a terme amb una dedicació parcial del 60% de la jornada, i amb una  retribució  de 27.000 euros/any bruts. 

Val a dir que començaré la propera setmana amb l’agenda  plena, i amb data per signar el contracte- programa 2011 amb el departament de Benestar Social el proper divendres 29 de juliol. Anem per feina.   

6 comentaris:

  1. Anem a fer un café o tens massa ocupació ara?

    ResponElimina
  2. Jo sempre estic disposada a fer un café i parlar. Per això he decidit deixar la proposta. Si tens interés ja saps. Em truques o fas un sms.Sempre contesto.

    ResponElimina
  3. Neus, no facis cas d'aquests missatges incordians només son d'enveja perque el personal del PSC-PP no t'arriben ni a la sola de la sabata

    ResponElimina
  4. se que no és d'aquesta notícia, però acabo de veure a la pàgina web de l'Ajuntament, que la JUnta de govern local aprova el cobriment de la riera de Can Feliciano. Com està el tema?, es pot fer alguna cosa?

    ResponElimina
  5. i L'ACA? a qui afavorirà amb la riera al govern del PPOE o als seus de CiU? o al poble.

    ResponElimina
  6. Vull pensar que les institucions i organismes esàn per afavorir als pobles.De fet, és el que han de fer.

    ResponElimina