dimarts, 17 de maig del 2011

CONTRA LA CAMPANYA DE LA MENTIDA I DE LA POR, PROPOSTES POSITIVES I UN SOMRIURE













És un clàssic de cada campanya electoral que alguns aprofitin per fer propaganda negre i escampar rumors. Sembla que això és inevitable. Suposo que passa a tots els pobles, però el que resulta sorprenent és que s'acabi propagant autèntiques patranyes. 

Un dels recursos més habituals a Malgrat és afirmar que si governa CIU es privatitzaran els serveis públics. Fals. Mai ha estat al nostre programa ni tenim aquest propòsit. Per ser sincers, l'únic que fins ara ha privatitzat serveis municipals ha estat precisament el PSC, i ho va fer amb  la neteja i gaudint d'una majoria absoluta. Nosaltres no ho farem. Us asseguro que si sóc alcaldessa, els serveis municipals continuaran sent de titularitat pública i seguiran sota el control públic. Ara bé, apostarem lógicament per a que s’hi apliquin polítiques d’eficiència i eficàcia.
Un altre rumor propagat és que acomiadarem els treballadors municipals. Insòlit i surrealista. Com algú es pot creure una cosa com aquesta?. Quan hem dit això?. Que jo sàpiga mai, i encarregar-se d'escampar mentides com aquesta em sembla una falta de respecte per la gent que treballa al consistori.
El darrer rumor que m'han fet arribar és que farem un ERE. El que faltava per sentir. No sé qui diu aquestes barbaritats, però qui hagi estès el rumor, o bé menteix, o bé té interessos electoralistes molt clars. Nosaltres sempre parlem de canvi positiu.

En definitiva, que això és jugar brut. No cal inventar-se coses i enganyar a la bona gent per poder fer debat polític. Nosaltres ho veiem així: millor defensar el nostre programa de govern i contraposar propostes. No cal recorrer a males arts quan tens les coses clares i projectes per explicar. El problema és que alguns pateixen una manca d'idees preocupant i s'entretenen amb els seus deliris. 

12 comentaris:

  1. És molt fort que es pugui actuar d'una forma tant patètica, però desgraciadament hi ha moltes persones amb els ulls tancats que no es donen comte de la realitat de malgrat de mar. Quina llàstima amb les possibilitats que tenim i creure's rumors de lo + surrealistes i patètics creats per partits amb poca imaginació i poc disposats a plantejar un programa com Déu mana. Molta sort Neus!!!!!!!!! Realment, si la gent té una mica de sentit comú, jugues amb un gran avantatge respecte molts d'altres. Molta sort i molta energia, crec que Ciu sou l'única força capaç de transformar Malgrat en el poble que molts volem i podem ser. En una ubicació privilegiada a tocar de la costa brava, i no com l'actual que no cal descriure i tots sabem què som, com som i quina imatge donem.

    ResponElimina
  2. I tu, o gent propera a tu... no feu córrer rumors sobre pactes d'altres partits amb la Conxi??? Uiii, que en diem de ximpleries!!!

    ResponElimina
  3. Benvolgut,

    El teu comentari em sembla lamentable. Si et sembla que això que dius justifica escampar mentides tan greus com dir a la gent que poden perdre la feina tú mateix. A mi em sembla que escampar afirmacions d'aquest tipus és molt greu, i que fa patir a algunes persones sense cap necessitat, però si ets dels que pensa que el fi justifica els mitjans allà tú. Et retrates tu mateix.

    ResponElimina
  4. Hi ha una persona molt enfadada amb l'anunci que va fer el diputat Sánchez Llibre de buscar finançament per Malgrat. Per error he eliminat el comentari, però val la pena contestar i si vol el pot repetir.

    Diu que és joc brut anunciar que es trobarà diners per Malgrat en plena crisi i que això és enganyar. Aquesta persona indignada no demana , però més informació, ni pregunta com s'aconseguirà. Directament ens acusa de mentiders i ja en té prou. Li diré per a la seva informació que el diputat es va comprometre en aconseguir diners pel projecte de Malgrat posant com exemple les partides aconseguides per altres municipis de la comarca a través de la seva gestió. Per tant, el diputat Sánchez llibre senzillament es va posar a la nostra disposició per ajudar a impulsar un projecte que creu imprescindible per un municipi turístic com Malgrat i es va comprometre a trobar el finançament. No només això, el va assegurar si tenim un projecte fet i li vam demanar que aquest compromís fos efectiu governem o estiguem a l'oposició. Potser això resulta difícil d'entendre per alguns, però és com entenem nosaltres la política.

    Penso que criticar que intentem aconseguir projectes per Malgrat és bastant absurd i demostra un tarannà polític mediocre.

    ResponElimina
  5. Neus, posats a desmentir rumors, en saps alguna cosa del "bulo" que va corrent per Can Campassol que diu que no cal que vagin a votar la gent amb tendència d'esquerra, perqué la Conxita guanyarà?
    Diga'm alguna cosa si us plau. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Torno a reproduir, no igual però ho intentaré, un comentari que vaig enviar dimecres dia 18 i que encara no s'ha validat en aquest bloc:

    Un petit detall -sense importància- però que de tant en tant els petits detalls diuen molt d'una persona. Com un persona que vol ser l'alcaldessa del poble de Malgrat (on vaig nèixer i tinc la residència) manté un link (malgratot de mar) que difama i desqualifica a persones i que embrut el nom del poble de Malgrat de Mar.
    Si vol ser la meva alcaldessa i la màxima representat del poble de Malgrat de Mar hauria de començar cuidant aquests petits detalls.

    Crec que és un comentari respectuós i educat, per tant, no el censuri i el més important, respongui si us plau.

    ResponElimina
  7. Resposta al comentari sobre l'escola d'adults.

    M'hauríes de dir que et preocupa d'aquest tema, però t'avanço que a l'acte dedicat a les dones del 29 d'abril vaig explicar que el nostre projecte inclou potenciar l'escola d'adults ampliant la formació i garantint que disposi dels recursos suficients i dels espais adequats. És més, considerem que l'espai de l'antiga caserna de policia està desaprofitat i que cal habilitar-lo o bé per ubicar els serveis socials i disposar de més espai a l'escola d'adults, o bé per ubicar-hi la pròpia escola d'adults.

    ResponElimina
  8. Respots al "bulo". No sé de quin rumor parles, però el cert és que m'ha dit alguna persona que es fa campanya per rebaixar la participació a Malgrat donat que això afavoreix clarament al PSC. T'aconsello pensar molt bé el vot i anar a votar. Si vols canvi fes un vot útil a CIU i dona l'oportunitat de governar Malgrat d'una altra manera.

    ResponElimina
  9. Resposta al tema del link.

    La veritat és que des del principi m'ha semblat interessant linkar els blocs o espais informatius de Malgrat per la senzilla raó que el nostre poble té molt pocs mitjans que permetin obtenir informació des de diferents punts de vista. Personalment, tampoc segueixo massa tot el que es publica, però tindré en compte el teu raonament.

    ResponElimina
  10. Vostè no deu ser pas un dels socialistes importants que sovint surten retratats al Malgrat tot de Mar, oi?
    Per a la seva tranquil·litat l'informo que no cal que la Neus esborri cap link, el bloc en qüestió, després de quasi bé quatre anys de difusió i seguiment de les arbitrarietats governatives populars-socialistes i bunyols municipals diversos, deixarà d'emetre les seves opinions i ens dedicarem amb gran plaer per part nostra i d'una forma submisa i xiroia a escoltar Ràdio Malgrat i llegir el magnífic Butlletí Municipal per estar informats de les meravelles que s'esdevenen en el nostre fabulós municipi de Malgrat, de la ma i saber dels nostres egregis prohoms.
    Entenem que totes les coses tenen un inici i un final i, encara que alguns s'obstinin en pretendre perpetuar-se en càrrecs totalment desapropiats en relació a les seves capacitat personals, nosaltres creiem que ha arribat el moment de dir adéu i deixar pas a d'altres persones amb altres missatges, altres energies i altres formes de difondre opinions i punts de vista que amenitzin la letàrgica i lamentable realitat local. La nostra data de caducitat -4 anys- quasi bé ha prescrit. Seria bo que els immortals d'aquest poble prenguessin exemple de nosaltres, es miressin al mirall i modestament reflexionessin en profunditat sobre les seves actituds i actuacions personals.

    Gràcies a tots els que heu passat pel nostre bloc. Ens donem per ben pagats si en algun moment de la nostra curta però divertida història us hem arrencat una rialla.

    ResponElimina
  11. hola a tots, estic totalment d´acord amb el tancament de malgratot, i ha molta gent, molts veins de malgrat, que ens hem vist menyspreats i desqualificats, nomes per promoure cultura o actes que aquesta gent s´ha encarregat destruír,espero que d´ara endavant,siguem tots mes respectuosos i , entre tots, fer un Malgrat millor, que interessin als veïns, que al final som els que ho disfrutarem

    ResponElimina