divendres, 20 de maig del 2011

TANQUEM LA CAMPANYA, MIREM EL FUTUR

Avui finalitza la campanya electoral. De fet, el diumenge al vespre tancarem un període de quatre anys i n'iniciarem un de nou. Ha estat un llarg recorregut en el que hem intentat sempre treballar amb rigor i seriositat. La nostra campanya va donar el tret de sortida amb un acte poc habitual , una taula rodona en la que vaig poder compartir pensaments i reflexions amb altres malgratencs i malgratenques. 

A continuació, hem anat posant sobre la taula una proposta i una altra proposta, sempre des de la reflexió i l''anàlisi de la situació actual de Malgrat. Hem parlat de la revisió del Pla de mobilitat, del projecte de la façana marítima, de la dinamització del polígon industrial, del Pla Integral pel comerç, del turisme, del consell de gent gran, del suport als joves emprenedors, de  la col·laboració amb les escoles de Malgrat, de la transparència i l'eficàcia. Sempre ho hem posat sobre la taula deixant clar que aquest és un projecte que compta amb tothom, perquè si realment volem sortir de la crisi actual, si realment creiem que es possible un millor futur per Malgrat, cal que ens esforcem tots, que treballem plegats per aconseguir-ho i que consensuem les prioritats, l’estratègia i les accions que cal dur a terme des de tots els àmbits de la població, des de l’ajuntament, des de les empreses i des dels veïns i veïnes.

Penso, sincerament, que hem estat els primers a posar a debat els  temes que s'han incorporat més tard al discurs d'altres. Així, a partir de l'idea de la "façana marítima de Malgrat" hem pogut veure com  ara alguns parlen també de "façana litoral". Però la nostra proposta no ha estat mai improvisada, ha estat molt treballada i crec que això es transmet. Tot i que certament no es pot anar al detall en un programa electoral, si que hem explicat als actes que hem anat fent durant els darrers mesos i l'abast de cada proposta. No hi ha res llençat a l'atzar. Al contrari. Hem procurat no caure en el parany de prometre coses impossibles conscients que els temps no permeten masses compromisos, però sense caure en la ridícula prudència de posar-nos límits abans d'hora. Hem fet una campanya en positiu, amb propostes, evitant les confrontacions absurdes i treballant en la nostra línia. No hem menystingut la proposta dels altres, tot i haver escoltat algunes afirmacions preocupants per part de la candidata del PSC, com ara que "cal incrementar la densitat d'habitatges del centre per tenir més clients pel comerç"

Passi el que passi diumenge, sortirem al carrer satisfets de la feina feta i amb la tranquilitat que dona haver jugat net. En poques paraules, vull donar les gràcies per la implicació, la feina i la il·lusió de tots els que han col·laborat, ajudat i animat. Sense la implicació generosa de moltes persones no és possible fer una campanya. En nom de tot l'equip que formem Convergència i Unió vull agrair  a tots aquells malgratencs i malgratenques que han participat als actes i ens han fet arribar el seu suport, perquè el seu alé és el que ens ha portat fins aquí. Independentment del resultat del proper diumenge us dono les gràcies a tots. 

Has fet, heu fet, hem fet una bona campanya!. Pel nostre poble, per la gent que hi viu i pel nostre país.  Ara toca pensar quin és el vot més útil per aconseguir canviar les coses a Malgrat. Diumenge no es vota només una candidatura o un projecte. Diumenge també escollim una manera de fer i unes formes. Triem entre passat i futur. Entre el blanc i el negre. El canvi és possible, però només ho farà possible la suma de tots. 

Avui per avui, penso que el projecte de CIU garanteix experiència i capacitat suficient i que és la proposta més sòlida per conduir el canvi.



1 comentari:

  1. Hola Neus!

    Vull fer-te potser la primera proposta com a segurament Alcaldessa de Malgrat de Mar.

    És condicionar l'antic Camp de Futbol per a recinte Firal, per fer una Fira com Déu mana i no la que tenim a l'Avinguda Costa Brava, ridícula... en comptes d'urbanitzar amb pisos aquell forat de poble, es podria deixar per recinte firal, i la resta de l'any Parc, parking...
    Merci.

    ResponElimina