diumenge, 13 de març del 2011

PETITS DETALLS. UN EXEMPLE GRÀFIC

Fa poc vaig publicar un escrit amb aquest títol. "Petits detalls". Precisament, en aquell post deia que per arribar a fer grans coses, cal estimar els petits detalls. Ho deia en el sentit que  "els nous temps requereixen una nova mirada, valorar i tenir cura d’allò que ja tenim, mantenir el que està fet per no haver-lo de substituir cada quatre anys, però també, requereixen estar amatents a les petites necessitats, als petits detalls, cuidar la neteja, cuidar el manteniment.........". 

Avui tenim un exemple palpable d'aquesta afirmació. M'expliquen que aquest cap de setmana la pluja ha obligat a suspendre uns partits de hoquei al pavelló de l'Avinguda Tarragona. Qui m'ho explica ho fa amb disgust, i em comenta l'estat lamentable d'aquest equipament esportiu. Cert. Aquest és un exemple molt gràfic del que volia dir al referir-me als "petits detalls". 

No serveix per res fer noves inversions en equipaments que costen molts diners quan no som capaços de fer un manteniment adequat de les instal·lacions i equipaments que ja tenim. Ara per ara el contrast amb la inversió feta al camp de futbol i a la piscina i complex esportiu és molt gran, i no oblidem que molta mainada de Malgrat utilitza aquest pavelló per a la pràctica esportiva. Quan parlem de manteniment necessari i seguretat parlem de coses serioses i no ens poden donar excuses.


5 comentaris:

  1. Completament d'acord!
    Però és que aquí a Malgrat sempre és el mateix. És el pavelló, són moltes altres instal.lacions, és l'arbrat dels carrers que en alguns llocs està amb un estat bergonyòs, són les jardineres seques del davant de l'ajuntament, les zones ajardinades descuidades. Una deixadesa que no t'en pots oblidar perquè te la trobes constantment pel municipi. Una mica de sentit comú. Hi ha aspectes que no es poden tolerar. I donar sempre una imatge tant pèsima no ajudarà a insentivar el comerç o el turisme amb una mica de qualitat. Si ja ens va bé això, seguim tolerant aquests graus d'actuació tant descuidats i barruers.

    ResponElimina
  2. Les in-competències d'en Vinyoles són proverbialment il·limitades.

    ResponElimina
  3. una pena, sí. I a més ja fa temps que dura això...i donen llargues i quan toqui fer alguna cosa serà massa tard i s´haurà de fer de nou i això té un cost més elevat...així anem, som incapáços de mantenir en bon estat les coses..lo graciòs de tot això és que el Senyor Vinyoles ha estat 2 vegades en les ultimes 3 setmanes venint al Pavelló i ho ha vist amb els seus propis ulls..i evidentment no ha fet res....

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó. Com que ara alguns han agafat el costum de publicar al meu blog comentaris al teu, he aprofitat per donar la meva opinió sobre l'estat, en general, del manteniment a Malgrat. Espero que al programa electoral de CiU hi haurà una indicació de com penseu tractar el manteniment de les instal.lacions municipals. Manteniment que costa car.

    Sense oblidar el tema dels grafits, que és una anltre cost de manteniment.

    ResponElimina
  5. ssr... esperes o desitges??

    ResponElimina