dilluns, 20 de setembre del 2010

EL LIO DE MONTILLA

Festa de la Rosa. Escenari ideal per deixar anar tota mena de tópics caducats i frases fetes. Ahir fins i tot va haver-hi molta sobreactuació i gesticulació. Montilla puja al faristol, s'engresca -ell sempre tan mesurat- i ho deixa anar. L'alternativa al PSC és l'independentisme, la divisió i "el lio", i el Montilla "no vol quatre anys de lio". La obsessió de Montilla per l'independentisme comença a ser gairebé una paranoia. No hi ha discurs que no parli del mateix. Fins ara no he escoltat cap proposta ni idea més enllà del tópic "Mas vol que guanyi Rajoy" i "cuidadin que venen els independentistes". Montilla s'acosta perillosament al PP.Tot plegat demostra una manca de projecte alarmant, i la veritat, en aquests moments a la gent li fa més por un governant amb poques idees o amb idees caducades que un grapat d'independentistes abraçats a l'estelada.

Sincerament, crec que Montilla perd la perspectiva. Si pensa de veritat el que diu, què feia aquest home el 10 de juliol als carrers de Barcelona al capdavant d'una manifestació?. Si creu que la llibertat comporta decadència, per què es va entossudir a participar de la manifestació pel dret a decidir?. Això sense entrar ja en el punt prou discutit  i opinat de governar gràcies a un partit que fa bandera de l'independentisme. Penso que el seu discurs és d'una incoherència i inconsistència alarmant. Fins i tot penso que és Montilla qui té un "lio". Un autèntic "lio" mental.


2 comentaris:

  1. A la manifestació del dia 10 no era per fer proclames independentistes, d'entre altres coses, també es reclamava allò que els ciutadants havien votat i que erà sobirà com és l'Estatut de Catalunya. No només és en la perspectiva que vosté comenta en el seu article.

    ResponElimina
  2. Perdoni, però "dret a decidir" vol dir això: decidir, sense por. No m'agrada la gent que fa política de la por.

    Per cert, jo vaig veure un mar de senyeres i d'estelades a la manifestació del 10 de juliol, i vaig escoltar clarament un clam per la independència.

    ResponElimina