dilluns, 27 de setembre del 2010

A MALGRAT COMENÇA EL CANVI

 
Des del moment d'obrir aquest blog com espai de debat i participació vaig voler deixar clar que crec en el diàleg directe i personal. La meva idea era l'intercanvi de propostes, però també poder explicar el que penso sobre molts temes que afecten al meu poble. No sempre pots fer-ho en una conversa ràpida a peu de carrer. En actes polítics, al ple o a la ràdio tampoc ho pots exposar tot.

Ara, enceto un nou espai en el meu blog amb l'objectiu de posar damunt la taula reflexions de certa profunditat i algunes idees sobre Malgrat. A aquestes alçades de mandat ja podem anar desgranant el que hem fet des de l'oposició, però sobretot és un bon moment per apuntar els objectius del proper mandat i les línies d'actuació que considerem prioritàries.  Cal deixar clar que un programa electoral no s'improvisa, i que al darrera hi ha sempre un  projecte i un model de poble molt pensat.

Aquest és el punt on cal situar aquest nou espai que setmanalment aniré omplint de continguts sobre diferents àmbits d'actuació. Em vull concentrar precisament en formular aquests nous objectius, però també m'agradaria que la gent s'impliqui en el procés i aporti suggeriments o comentaris -a poder ser positius- sobre el que us vagi proposant. Cada dilluns penjaré un post en el que aniré explicant idees. No serà un document tancat i podrem anar afegint les propostes que surtin del debat.

L'espai l'he batejat amb aquest nom: "El canvi positiu que Malgrat necessita", perquè és obvi que Malgrat necessita un canvi de maneres en molts aspectes . Sobretot necessita despertar d'una vegada i pendre consciència del potencial que tenim com a poble. Aquest espai no tracta d'exposar el programa electoral, sinó que més aviat la intenció és anar fent propostes obertes que generin debat i que puguin enriquir-se  sumant comentaris i opinions.

Aquesta és la meva aposta: participació i debat lliure sobre el Malgrat que volem construir entre tots. Què en penseu?   

3 comentaris:

  1. Per ara sembla interessant. Ja veurem. Veig que treballes.

    ResponElimina
  2. trevallem pel canvi tods plegads d'una vegada punyeta n'ospot aguantar mes forsa neus

    josep

    ResponElimina
  3. Vidzca el Bazda i vizdca Catadunya!

    ResponElimina