dijous, 8 d’abril del 2021

"MAHALO". GRÀCIES A LA VIDA


Ja fa uns anys, la meva germana Carmina va afrontar un diagnòstic molt dur sense saber que aquell moment íntim i personal seria també el primer pas d'un viatge interior. 

Sempre he pensat que cada ànima necessita trobar el seu camí segons la manera en què el toca la vida. I si la vida et toca en forma de malaltia, pots decidir enfocar la malaltia com una desgràcia, o bé, la pots entendre com una motivació per encetar un llarg viatge a la recerca de l’equilibri personal i emocional. Al final es tracta d’alleujar el dolor o, simplement, abstreure’ns del dolor del món, l’angoixa de la incertesa i, a poder ser, saber retrobar els camins que et connecten de nou a la teva essència i t’aporten l’equilibri i la felicitat. 

Aquesta opció sanadora va ser la decisió de la Carmina a partir d'un punt de no retorn del seu propi procés de sanació. Una opció que l'ha portat a escriure i publicar 2 llibres. El primer "Desperta't a la vida", un autèntic crit de coratge de qui és capaç de nedar contracorrent, i ara aquest nou llibre "MAHALO", per mi un llibre que està escrit com un càntic d'agraiment a la vida. I quan de sobte trobes algú com la Carmina que et regala un bri de llum i esperança en aquest camí fosc i costerut que és la vida, que et parla de connectar amb l’univers, de les arrels i l’escorça dels arbres, de la veu interior, de la vibració, de la saviesa ancestral de les tortugues, de somnis de color turquesa i de viatges a llocs remots, realment mereix la pena aturar la nostra petita i atrafegada vida per escoltar.

Com diu el pròleg de la doctora Isabel Cusó “al final la vida és un viatge que enllaça destinacions, rutes, llocs, persones i situacions".

Com diu la Carmina:

Si he conseguido despertar, a través de este maravilloso viaje, el deseo de aprendizaje para hacer florecer en vuestro interior el espíritu que nos proporcionará la energía del universo, y el equilibrio necesario para purificar cuerpo y alma, el esfuerzo ha merecido la pena”. –MAHALO- Carmina Serra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada