dimarts, 30 d’agost del 2016

COMENÇA UN NOU CURS POLÍTIC

Fa setmanes que no escric en aquest bloc, malgrat tenir moltes raons per fer-ho. El cert és que darrerament tinc la sensació que aportar el teu punt de vista personal a la política local mes aviat molesta. Només cal veure en la mena de catarsi en que s'han convertit els plens municipals despullats de tota mena de debat. Anul·lar el mínim debat públic de les idees a cop de rellotge i la paràlisi de projectes que actualment afecta al consistori malgratenc és un còctel letal per la dinàmica política local. 

Però ens trobem a l'inici d'un nou curs i en aquests moments em trobo immersa en una intensa activitat preparant projectes nous, donant continuïtat a altres i organitzant l'equip del nou PDC per continuar treballant per Malgrat fins allà on ens sigui possible. 

Al recent estrenat PDC treballem a tope. Molta feina per contribuir a què Malgrat avanci i moltes ganes de contribuir-hi amb aportacions decidides i màxima implicació.

D'entrada estrenem setembre amb canvis a la vista. Portem al Ple la denominació del grup municipal i una moció que insta al govern a posar fil a l'agulla i treballar per crear un fons d'habitatge social a Malgrat començant per destinar l’ habitatge del carrer Eivissa propietat de l’ Ajuntament de Malgrat de Mar a habitatge d’ inclusió social i emergència per a casos de serveis socials que tinguin el perfil per accedir-hi. 

En resum....comença un nou curs polític amb molts reptes i moltes qüestions per resoldre i impulsar.

Gràcies per llegir-me. Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada