dilluns, 9 de març del 2015

SOM GENT QUE ES MULLA

Deia Goethe que “el més important en aquest món, no és saber on estàs, sinó cap on vas”, i  això alguns sempre ho hem tingut molt clar. Per la gent de CIU la nostra prioritat és Malgrat i els malgratencs. Som gent amb idees i amb un compromís ferm amb el poble. Per nosaltres és inevitable mantenir una actitud  constructiva tant si estàs al govern com si estàs a l’oposició.

Per tant, en un context tant difícil com l’actual era impensable que CIU es mantingués al marge i es limités a criticar les errades del govern o esperar el desgast de la pinça PSC-PP. Nosaltres som gent que no s’amaga i es mulla. Del 2011 al 2015 hem estat a l’oposició, però ens hem implicat per garantir no perdre el tren en aquells projectes que entenem prioritaris per Malgrat. 

CIU ha estat indispensable per garantir la remodelació de la nostra façana marítima i el nou Passeig Marítim, per garantir la rehabilitació i adequació del pavelló de l’Avinguda Tarragona, per reclamar la millora de la Plaça Rosend Giol i Figuerola, per exigir que s’arregli el carrer del Rost, per garantir les millores urgents i necessàries del CEIP Marià Cubí, per recuperar la il·luminació nadalenca, per exigir la defensa del comerç local, per garantir el fraccionament de l’IBI, per exigir menys pressió fiscal, per garantir que qui menys té pagui menys impostos, perquè d’una vegada es faci accessible el pas de la NII al tram de Can Palomeras Nord. Aquestes i moltes més són les coses que hem fet possible durant aquests quatre anys. Tot això des de l’oposició. Imagineu que podríem haver fet des del govern!. 

Ara hem de fer noves apostes: com oferir als malgratencs una nova manera de governar i un Ajuntament diferent, millorar la mobilitat i circulació dels carrers de Malgrat, el nou Passeig Marítim, el desbloqueig de l’Avinguda Barcelona, impulsar un nou entorn del Liceo, apostar per la creació de l’Institut Municipal de Cultura de Malgrat i consensuar entre tots un gran projecte cultural i museístic a Malgrat, apostar per la millora i desenvolupament del Polígon Industrial, per generar ocupació. En definitiva, ara toca creure's Malgrat i creure en les oportunitats que ens pot oferir Malgrat per encarar el futur amb garanties d'èxit. Aquests són reptes que volem assumir des del govern. Ens avala la experiència i la bona feina tant al govern com a l’oposició. Anem de cara. No necessitem amagar-nos, ni disfressar qui som. No necessitem inventar res. Som la gent de CIU, la gent de sempre. Gent que proposa, amb idees i que es mulla.

Com us deia, el més important és saber cap on vas i volem que Malgrat vagi en la bona direcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada