divendres, 11 de gener del 2013

JUGAR AMB FOC



Qui juga amb foc s’acaba cremant i això és el que li acabarà passant al nostre govern municipal si segueix jugant a difondre notícies que generen confusió. Fa dies que emeten comunicats i difonen entre els treballadors i els veins de Malgrat informacions errònies, confuses, fins i tot falses, sobre la prórroga dels pressupostos municipals. Ho fan molt cofois. De fet, són com la canalla, però aquesta estratègia tant infantil de donar la culpa als altres sempre s’acaba girant en contra teva.

Passarem per alt tota classe de rumors que ens arriben aquests dies, però avui llegeixo la notícia que Malgrat “no sap si podrà fer rua de Carnestoltes aquest any”. Vaja!. El regidor de cultura ens recorda afligit que ell ja voldria fer la rua, fins i tot més gran que  l’any passat (amb la què cau?). Es veu que fins i tot s’ha comprat la disfressa per ballar el “gamgam style” o com es digui aquesta cançoneta enganxosa que està de moda. Si que em sap greu!. Un noi tant de la gresca i potser s'haurà de quedar a casa.

Però el regidor de cultura de Malgrat no ha de patir. No. Ens hem informat molt bé i li puc assegurar que prorrogar els pressupostos no suposa cap impediment per fer una rua de carnestoltes com a mínim com la del 2012. Així, doncs, no hem de patir!. Potser el que l'ha de fer patir és que alguns perdem la paciència amb tanta tonteria, tanta desinformació i tanta mentida sobre els pressupostos prorrogats. Tot té un límit. 

5 comentaris:

  1. Curiós, sempre fan declaracions a ràdio Palafolls, que no tenim al poble ràdio Malgrat?. Aquest govern està més gastat que la pipa d'un indio

    ResponElimina
  2. http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/Inscripcions-per-participar-a-la-rua-de-Carnaval-2013-fins-el-30-de-gener/view

    Queda clar que tens raó.

    ResponElimina
  3. Com és que ningú abans s'ha presentat on es feien les carrosses (gent voluntària, no pas polítics ni tècnics) per refer carrosses? Ah és clar és millor esperar i criticar fins la sacietat.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Resposta: 1.- Com ho saps que no s'han presentat?. No hem vist cap convocatòria. 2.- Hi havia "polítics i técnics" per fer les carrosses? i per què no els heu deixat col.laborar?. 3.- S'han demanat voluntaris?. 4.- Ah, és clar, és més fàcil no deixar que ningú col.labori i després lamentar-se dient que no hi han voluntaris o que només sabem criticar.

    neus

    ResponElimina