dilluns, 7 de maig del 2012

MALGRAT TÉ UN PROBLEMA QUE ES DIU CONXITA CAMPOY

Ja hi tornem a ser. Dilluns, "línia directa amb l'alcaldessa" i polèmica inútil servida. Des que va fer tancar el consistori per les tardes es nota que hi ha poca feina i la dona s'avorreix. Fa uns dies li va tocar el rebre a ERC, i avui ens ha tocat a CIU. En el fons sempre és el mateix, atac personal i desqualificació. La raó de fons és el que menys importa i la qüestió és desacreditar. Però quedi clar que aquest no és un escrit per contestar les declaracions a Ona Malgrat de l’ alcaldessa de Malgrat de Mar, perquè ja vaig dir no fa massa temps que el millor és ignorar les provocacions calculades de qui ha decidit que la política consisteix bàsicament en buscar enemics i en l’ atac personal permanent. 

Avui, un cop més, la Sra. Campoy ens ha ofert una bona mostra del seu estil de fer política, de la seva manera de resoldre els problemes dels ciutadans en temps difícils, i de la seva desinformació sobre la majoria de temes municipals. Avui s'ha aixecat del llit amb ganes de criticar i desprès de donar-hi voltes una estona ha decidit qualificar de “pocavergonyes” a dues ciutadanes de Malgrat -que són també membres del consistori- pel fet d’haver sol·licitat el fraccionament de l’IBI emparant-se en un Acord de Ple de l’Ajuntament de Malgrat. 

Com és habitual la Sra. Conxita Campoy oblida ràpidament els acords que adopta el Ple de l'Ajuntament que presideix, i li hem de fer memòria recordant que el Ple del passat mes de febrer va aprovar per majoria una Moció que demanava “el fraccionament del pagament de l ’Impost de Béns Immobles en dues quotes” amb caràcter general i, precisament, sense necessitat de donar més explicacions. El que realment és una mostra de irresponsabilitat i de poca maduresa democràtica és el fet de que la Conxita Campoy, que diu voler ser alcaldessa de tots,  afirmi que no pensa complir un acord de Ple adoptat per majoria. I el que és mes trist és que la Sra. Campoy no coneix límits en el seu estil barroer de fer política, ni sap diferenciar les coses o bé ho fa veure. Oblida que hi ha uns límits legals que protegeixen als ciutadans del municipi i que es prohibeix precisament que persones com ella puguin abusar de la seva condició d’ autoritat per fer públiques dades dels registres de l’Ajuntament sobre les peticions que fan unes ciutadanes de Malgrat, a títol personal i privat, en relació a les seves obligacions tributàries.

Parlar de diàleg a Malgrat és parlar per parlar. Fa temps que ho sabem els que tenim la gosadia de fer política local. Però amb el temps també treus conclusions. I si tota aquesta rancúnia acumulada que deixa entreveure, i si la manca de recurs dialèctic no fos més que una argúcia per ocultar que fa temps que la Sra. Campoy no té cap discurs? Encara seria pitjor, i em temo que aquesta és la dura veritat. En realitat és això. L'absoluta absència de substància i contingut. 

  

10 comentaris:

  1. m'agrada seguir els plens municipals i tens raó. Fa temps que el govern no té ni discurs ni idees pròpies. Està tancat en repetir sempre el mateix. Cap dels nous integrants del grup del PSC aporta res de nou, sinó que es limiten a imitar les actituds i males maneres de la cap de llista. Tot plegat bastant trist i decebedor.

    ResponElimina
  2. Encara que es digui que el problema de Malgrat té nom propi (per a mi el problema de Malgrat són molts noms propis), "una servidora" ja està a la recta final i, després de vint anys, i amb la jubilació que li espera, és normal que no mesuri les paraules (mai no ho ha fet!). Ara, es despatxa a gust (sempre ho ha fet!) des d'aquesta postura (oh, ignorància!) de saber-se amb la veritat absoluta. Vosaltres, com sempre, ofesos i ella pensant "qui dies passa..."

    ResponElimina
  3. Penso que t'equivoques en una qüestió. No estem ofesos, perquè només ofen qui pot. Estem tristos. Lamentem que la màxima autoritat local perdi el temps i aprofiti les seves intervencions a l'emissora local per abocar desqualificacions i no pas per exposar projectes o per resoldre problemes que Malgrat arrossega fa massa temps. Les seves darreres intervencions em semblen buides de contingut i una cortina de fum per amagar que el seu govern és inoperant i està enquistat. És de domini públic que els debats s'intenten eternitzar més enllà dels plens i que el govern es troba encallat. Per què no posar fil als autèntics problemes com le desembocadura de la riera, el passeig marítim, la promoció econòmica, etc, etc?. En la bona política sempre ens podrà trobar, però en la de veritat, la política al servei dela gent i no pas del teu ego.

    ResponElimina
  4. Vosaltres també teniu la clau per desencallar aquests problemes que dius que té Malgrat de Mar. Ara que CiU governa a la Generalitat podeu afavorir que la desembocadura de la Riera es tiri endavant, o que el Sr.Sánchez Llibre com bé va dir ajudi a fer el Passeig Marítim. Per la resta de temes locals només cal l'entessa del Govern i CiU per asseure's a la taula i negociar. Si ambdues parts voleu ho podeu fer. No crec que us sigui gaire favorable seguir per aquest camí ni pel Govern ni tampoc per a CiU.

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb una part del que dius. Nosaltres també hem de treballar pels temes de Malgrat i hointentem fer. Estem en contacte des de fa temps amb el diputat que esmentes amb l'objectiu d'impulsar el projecte del Passeig. Ara bé, per la resta cal que siguin les dues parts les que es vulguin entendre. És de domini públic que per part del PSC no hi ha voluntat de diàleg.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Neus, com molt bé dius, Malgrat te una sèrie de problemes molt i molt greus en quant a promoció econòmica i turisme que es van arrossegant des de fa molt de temps.
      A veure si aconseguiu amb força i empenta desencallar la desembocadura de la Riera. Punt clau del municipi on s'uneix la zona turística ( tant poc atractiva ) amb el poble que s'ha millorat molt. El Passeig marítim molt important per dinamitzar l'economia de la zona i intentar atreure un tipus de turisme no tant low cost i de borratxera com l'actual.

      Vinga a veure si aconseguiu alguna cosa. Ànims i endavant, que Malgrat ho necessita ...

      Elimina
  6. Gràcies per deixar un comentari tant positiu. Evidentment, per desencallar els problemes que apuntes qui governi sempre ens trobarà.

    ResponElimina
  7. No en tinc cap dubte, que per desencallar aquests problemes i molts més de sentit comú hi sereu. El que estaria bé és que intenteu fent pinya des de l'oposició desancallar aquests problemes, i que esdevinguin nous projectes.
    sé que no és gens fàcil però crec que si us ho proposeu, ho podeu aconseguir!

    ResponElimina
  8. No dubtis que prenc nota i que intentarem treballar en aquesta direcció.

    ResponElimina
  9. que costa mantenir el parc Francesc Macià? jardiners, brigada, vigilants, neteja, etc

    ResponElimina