divendres, 2 de març del 2012

POSATS A FER EL RIDÍCUL.....

Diuen que el pitjor en política és fer el ridícul, i ahir vam veure una bona mostra de com es pot fer el ridícul de la manera més senzilla i sense esforç. En el decurs del Ple del mes de febrer es va parlar del transformador que s’ha ubicat en el projecte d’urbanització del nou tram cobert de la riera. Es va preguntar si es pensava buscar una millor ubicació per col·locar l’andròmina, i el regidor d’urbanisme –un xicot “despert” com cap altre- ens va assegurar que hi estava treballant, que es buscaria un millor emplaçament, i que la companyia assumiria els costos. Algú s’ho va creure?. Res de res. 

Personalment, sospitava que poca cosa faria. De fet, quan al final del passat mandat ens van mostrar el projecte d’urbanització de la riera ja vaig fer notar que el transformador anava en un punt molt poc adequat, un dels tècnics em va suggerir molt amablement que així podríem queixar-nos, que és el mateix que dir-te a la cara que li bufa on vagi el transformador i no l’emprenyis.  

Total, que ahir el regidor d’urbanisme - un noi francament “despert” i que gaudeix de jornada completa a càrrec del consistori- ens va explicar que després de donar-hi voltes i fer una visita d’obres, -un exercici de suma responsabilitat i molt cansat-, han decidit deixar el transformador on està. Aquest noi promet!. Ara el que es farà és una disfressa pel transformador a base de posar-hi fulles i branques., absoluta metàfora del "sinó t'agrada, posa-t'hi fulles". En definitiva, tota una mostra de com es pot fer el ridícul de la manera més simple.

Davant la mancança d'idees mostrada pels nostres il·lustres manaires locals els apunto aquesta que m'ha fet arribar un bon amic. Posats a fer el ridícul....

8 comentaris:

  1. Si senyora!, una mostra de política de mà estessa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La mà estesa sempre i de debó, però la llibertat per dir el que penso també.

      Elimina
    2. La mà estesa sempre i de debó, però la llibertat per dir el que penso també.

      Elimina
  2. En aquests momements on sembla que tots som més concients de les responsabilitats de cada càrrec.I de la valua dels diners. és intol.lerable que aquest regidor d'urbanisme es pugui quedar tant ample deixant una " xapussa " d'aquest calibre, tenint en compte que és una obra nova i per tant no ha estat ben plantejada ni ha tingut cap control. realment mostra molt poca professionalitat. Totes les obres són complexes, han de complir normatives i molts condicionants tècnics. Aquí està la diferència entre un professional o un aficonat.

    S'han d'exigir responsabilitats! no es poden fer les coses tant malament i que no passi mai res.
    Les coses s'han de plantejar i executar de forma correcta.

    No antenc com molts malgratencs no s'adonen de tantes evidències... Així estem...

    ResponElimina
  3. I la llibertat de utilitzar un llenguatge maleducat i despectiu veig que també te la prens...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que no has llegit bé el text i que et falta sentit de l'humor. T'asseguro que sense aquest sentit no et pot fer política a Malgrat. I callo moltes coses.

      Elimina
  4. El mes greu de tot plegat és que aquests manaires locals desapareixeran en poc temps però ens deixen els seus pitafis per la posteritat

    ResponElimina
  5. No callis Neus, que el que et fa més gran és això.

    ResponElimina