dijous, 24 de juliol del 2014

COM MARXA MALGRAT?




Partint del convenciment que entre tots podem continuar escrivint la història d’aquest poble que ens uneix, des de Convergència i Unió ens hem proposat conèixer l’opinió i les idees sobre Malgrat de les persones que hi viuen. 

Amb aquesta finalitat, el passat dissabte ja vam instal·lar una primera carpa participativa a l’Avinguda Mediterrània per recollir les propostes i idees dels veïns/nes de Malgrat pel que fa a les actuacions necessàries de cara a la millora del seu barri i del poble. La experiència va ser absolutament positiva i aquest proper dissabte treurem novament la carpa al carrer i la instal·larem a les Peixateries Velles per continuar recollint les opinions d'aquells que vulgueu participar i contribuir a fer entre tots un poble millor.

Estem convençuts que cal regenerar la manera de fer política, sobretot a nivell local, i entre els canvis més profunds que afecten la relació entre els ciutadans i les administracions hi ha l’exigència creixent de participació. Per això plantem el despatx de CIU a peu de carrer, perquè és una forma molt senzilla d'apropar-te a la gent i conèixer de primera mà que pensa o que sent. 

La veritat és que estar a peu de carrer és una experiència personal increïble que et permet explicar que fas i rendir comptes amb aquells que t'han escollit. A la vegada permet apuntar les demandes que et fan els veïns i copsar la seva opinió sobre temes que els afecten en el seu dia a dia d'una manera natural i espontània. 

Anoto que a la primera carpa una de les principals queixes recollides segueix sent la relativa a la circulació de Malgrat, una circumstància que hauría de fer reflexionar a més d'un i més d'una. Ho deixo anotat i us convido a fer aportacions sobre aquest tema.

Recordeu, dissabte 26 de juliol a les Peixateries Velles a partir de les 10 hores.  

4 comentaris:

  1. Truca'm i fem un café!
    o
    Un, dos, tres, canvi!
    ara que serà?
    Retallant amb il.lusió?

    ResponElimina
  2. T'agraeixo sincerament que reconeguis la nostra feina. Gràcies. Fa temps que treballem per Malgrat. Per ara hem encetat una campanya que amb el lema "Com marxa Malgrat?" intenta apropar-se a la gent per talq ue ens facin arribar queixes i suggeriments o idees per millorar Malgrat. Et convido a participar. Segur que pots fer aportacions molt interessants. Et farem saber el dia de la propera carpa i estarem encantats de debatre propostes per millorar el poble amb tú.

    ResponElimina
  3. Sí, sí, que vagin fent conya....però demostreu tenir idees i ganes de pencar. la parada del dissabte em va sorprendre gratament. felicitats i ànim. que no us aturin. aquest poble necessita gent que hi posi ganes.

    ResponElimina
  4. Neus, m'ha agradat molt el fulletó que em vau donar dissabte. volia que sapiguesis que a casa l'hem llegit.

    Marga

    ResponElimina