diumenge, 13 de novembre del 2011

C DE CALLATS, C DE CHACÓN, C DE CAMPOY I C DE CARBASSERA

Ahir va afirmar Duran Lleida que la C de PSC és de “callats”, i no li falta raó. Tot hi així, després de seguir atentament el debat de dijous a TV3 entre els candidats a les eleccions generals a Catalunya, i suportar durant el decurs del mateix l’estudiada seriositat i el gest teatral de la Sra. Chacón cada cop que amb els llavis apretadets pronuncia la paraula “retallada”, vaig recordar de cop un dels episodis més ridículs viscuts al passat mandat municipal a Malgrat.


Resulta que un bon dia, la inefable, experta en qualsevol tema i actual alcaldessa va tenir la gran idea d’anar a Madrid, -a parlar amb la Chacón, va dir-, per fer una gran oferta de paquet turístic als treballadors del Ministeri de Defensa. L’oferta (que podeu trobar encara per internet) finalitzava amb una extraordinària sessió de “baile espanyol”, com no podia ser d’altra manera tractant-se de un municipi català com el nostre amb un Esbart dansaire. El projecte era promocionar Malgrat com a destinació turística i omplir els hotels, però tot plegat, va ser un estrepitós fracàs que li va costar al consistori uns 7000 euros com a mínim, és a dir, que la idea va acabar amb una C de carbassa, C de capsigrany, C de carallada o C de calés gastats per no res.


Certament, la C és l’element comú dels personatges i la seva farsa. Dic això de farsa, perquè després d'escoltar el debat del ple de l'Ajuntament de Malgrat del passat dijous al voltant d'una bandera catalana i l'adhessió a l'Associació de Municipis per la Independència no hi ha per menys. Què coi pinta la C a les sigles del PS?, perquè el que us explico del viatge misteriós en tren a Madrid tampoc passaria d’anècdota si no es donés el cas que hi ha conincidència de protagonistes i que darrerament algunes volen donar lliçons d’austeritat i bona gestió.         

1 comentari: