dimarts, 12 de març del 2019

ELS PAMFLETS DE C'S A MALGRAT O COM DIR MENTIDES I MITGES VERITATS

Circulen per Malgrat uns pamflets, amb les sigles d'un partit polític, que aspira a entrar a la política local. Això no seria novetat, perquè estem  a les portes de d'unes eleccions municipals, però si que crida l'atenció la barreja de xifres falsejades dels pamflets en qüestió.

D'entrada, els senyors editors del pamflet (C'S) afirmen, sense cap vergonya, que "el Ayuntamiento de Malgrat debe destinar recursos a los problemas reales de los malgratencs". Aquí ja una es queda amb la boca oberta, perquè aquesta gent no saben -o no volen saber- tots aquells recursos que l'Ajuntament destina any rera any per fer front als problemes dels malgratencs i les malgratenques; arranjaments de places, de carrers, seguretat, mobilitat, projectes de remodelació urbana, recollida selectiva d'escombraries, manteniment, parcs i jardins, serveis socials, habitatge, cultura, festa major, educació i salut pública.....i així un llarga llista de serveis que l'Ajuntament de Malgrat ofereix i porta a terme per atendre les necessitats dels malgratencs.

A continuació, els mateixos pamflets diuen que recullen signatures a favor de no subvencionar el que ells anomenen "xiringuitos independentistes", és a dir, les quotes que l'Ajuntament aporta a entitats municipalistes. Es veu que recollir signatures per una tasca tant lloable és treballar pels "problemes reals" dels ciutadans de Malgrat. Sobta la curiosa forma d'entendre i copsar quines són les necesitats i "problemes reals" dels teus veïns. I arribats aquest punt el pamflet desplega mentida rera mentida, falsedat rera falsedat, fins a deixar-te estabornit.

A banda de l'embolic que es fan amb les votacions dels plens, el pamflet afirma que l'AMI (Associació de Municiis per la Independència) ens costa als malgratencs 400.000 euros!!! aprox.( según datos reales del presupuesto 2019). Mentida. La quota de l'AMI és de 1.487 euros anuals, la quota anual de l'ACM és de 2.978 euros i la quota anual de la FMC (que ni esmenten, o perquè no saben que es o perquè es tracta de la Federación Española de Municipios) costa 3.035 euros. Confondre xifres d'aquesta proporció em sembla molt preocupant.

En resum, que em preocupen les mentides i falsedats que aquesta gent escampa, però em preocupa encara més que fan evident que no entenen o no saben llegir un pressupost municipal. Preocupant. M'inquieta més la classe de gent que preten assumir la enorme responsabilitat de gestionar Malgrat de Mar i no sap entendre els números. Sens dubte, són més perillosos que un inofensiu  "xiringuito independentista", francament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada