dijous, 24 d’abril del 2014

TURISME LOCAL O COM TREURE CONILLS D'UN BARRET


Recentment he llegit algunes notícies relacionades amb el turisme local que produeixen certa inquietud. Ja m’he acostumat a l’ il·lusionisme periodístic que practica  l’empresa turística municipal, però de tant en tant encara hi ha notícies que m’agafen per sorpresa. Això ve a tomb de les dues notícies aparegudes a la nostra web municipal. D’una banda, aquest “Malgrat vol ser plató de rodatges, que sense voler m’ha fet pensar en aquella excèntrica proposta del turisme militar d’èxit més que dubtós que algú es va treure de la xistera una tarda que patia molta febre. Deixem-ho aquí. Millor no recordar les nostres misèries locals.

En cap cas dubto de les bones intencions de la proposta, i friso per anar al cinema a veure el trailer de "Vuit cognoms malgratencs". Ja em perdonareu, però el titular de premsa em sembla un pèl operístic i delirant. Per fer promoció turística no cal treure un conill del barret.

Si a més, hi afegim l'altre titular de la mateixa web municipal que parla de la suspensió del Festival de Corals, la cosa adopta un caire dramàtic inevitable. Vols dir que no vestim un sant i en despullem un altre?. Tant viatge i tanta promoció per què han servit?. Com deia l'àvia, "això són vuits i nous i cartes que no lliguen". 

      

7 comentaris:

  1. Jajaja Molt bó! :) Felicitats! Per fí algú diu la veritat de que casi tothom de Malgrat en pensa :)

    ResponElimina
  2. .....però ho trobes correcte per Malgrat i la seva promoció ademés que pugui donar feina per la gent i negocis de Malgrat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que la pregunta de si ho trobo correcte per Malgrat es refereix al "Malgrat plató de rodatges". I tant!, he fet un apunt per lo contradictori que pot semblar fer un gran anunci mentre has de suspendre un Festival pel que has apostat. Cal no oblidar que els titulars per sí sols no donen llocs de treball, i d'això ja en tenim experiència.

      Elimina
  3. Caram quin humor que tens ! Digne de Woddy Allen

    ResponElimina
  4. Per cert, no. No sóc Woddy Allen, ni toco el saxo. Tampoc prentenc ser-ho. Ja m'agradaria tenir aquest talent!.

    ResponElimina
  5. la veritat és que promoció turística poca. molt soroll per no res.

    ResponElimina