dimecres, 6 de juliol del 2011

DONES EN XARXA

L’objectiu essencial de Dones en Xarxa és fomentar l’ús d’Internet com una eina de comunicació, de relació i de participació de les dones en l’exercici de la ciutadania per superar l’exclusió digital per raó de gènere.
 
Dones en Xarxa neix el 2004 d’un grup de dones feministes i progressistes amb la finalitat de mostrar la veu de les dones a la opinió pública catalana. Per fer-ho van crear una web amb l’ànim de promoure una xarxa de dones i “fer xarxa” entre elles: ser punt de trobada, espai de reflexió i altaveu d’iniciatives de les dones progressistes de Catalunya. Inicialment, la web s’allotja dins Mujeres en Red, un dels portals feministes degans a Internet.

De l'agradable conversa amb Mercè Mulet surt l'entrevista que us enllaço.

2 comentaris:

  1. El pacte PSC-PP és lamentable, empobridor i una mostra més de que algunes ments són solars buits. Un pacte per fer el que ja feien i "potenciar els diferents serveis de platges com passarel·les, dutxes, lavabos". Per cagar-se, vaja!.Mai millor dit. Els darrers 4 anys han tret les dutxes per ara fer un pacte i posar-les. Això és pot denunciar?. No és llençar diners?.Quin nivell!

    ResponElimina
  2. trist que la nostra estimada alcaldessa digui que aquesta legislatura estalviará en sous, quan els regidors que treballaran a 1/2 jornada cobrarán més de la mitat, que es el que deurien de cobrar. Trist que es retreguin quantes hores en fan uns i altres. Trist que digui que ja li agradaria de treballar 37,5 hores, peró es clar hi han "compromissos" que la fan estar els caps de setmana. Trist que la seva socia de govern "l´il.luminada" sra. Vega agafi idees expossades per altres per tal de no deixar anar la cadira. I finalment trist, que tot aixó qui ho "pagará" (en tots sentits) será el poble.

    ResponElimina