dimarts, 19 d’abril del 2011

VINE A CONÈIXER L'EQUIP DEL CANVI!


Aquest dijous, a dos quarts de nou del vespre, presentem a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat l’equip de CIU per a les municipals del proper 22 de maig. Hem escollit un conjunt de persones que combina honestedat, experiència, ganes de treballar, il·lusió, formació i criteri, i que té el compromís d’aconseguir el canvi que Malgrat necessita. La candidatura compta amb els membres de l’actual equip que ha treballat els darrers 4 anys fent una oposició molt activa i, a la vegada, s’ha reforçat amb persones noves que aporten coneixement i joventut.

Treballem per despertar Malgrat i fer un canvi. Un canvi en positiu. Un canvi que vol dir més diàleg, més transparència, més participació, més autoexigència. 

Un canvi que permeti impulsar un Malgrat més modern i dinàmic, orgullós de la seva identitat i obert al món. Un Malgrat amb un Ajuntament transformat en plataforma capaç de reactivar l’economia local i generar oportunitats. Un Ajuntament amic dels emprenedors i de la gent que aixeca cada dia la persiana del seu  negoci. Un Ajuntament al costat d'aquells que ho necessitin. 

Un canvi que vol dir eficiència, competitivitat i creativitat com a segell del municipi.  

JUNTS, PODEM FER EL CANVI!

7 comentaris:

  1. Com teniu els collons de parlar de canvi quan esteu donant pel cul a dos dels pilars bàsics del pais: educació i sanitat.
    Aneu fent que us trobareu a tots aquests col.lectius al carrer manifestant-se per defensar una educació i sanitat com mereixen els ciutadants i no pas retallant.

    ResponElimina
  2. Ningú dona pel sac a cap col·lectiu. El que passa és que al darrera de les mobilitzacions s'amaga molta demagògia i partidisme. La gent també s'adona de la utilització que es fa de la situació actual. Penses que no es retallarà a la resta de comunitats?. espera que passin les eleccions, perquè recorda que el 22 de maig també hi han eleccions a la resta de comunitats autònomes d'aquest país a més dels municipis. Sense reconèixer la situació que tenim anem cap al precipici. D'altra banda, on eren tots aquests que ara es manifesten quan Zapatero va fer les retallades?. Amagats? On eren els sindicats?. On eren quan s'han donat diners als bancs mentre es retallaven els salaris dels treballadors?. No els hem vist pel carrer.

    ResponElimina
  3. Perdona, però una cosa és que et diguin que et retallen un 5% a tothom perqué hi ha una necessitat i una altra és que et surti el Conseller Boi Ruiz i et diguin que els professionals de la medicina estiguin més preocupats per la seva butxaca que no pas per la sanitat del pais. Té nassos que digui això un conseller de sanitat.

    ResponElimina
  4. Perdona, però vols dir que si ZP retalla un 5% els salaris no passa res, el país ho necessita i quan el Govern diu que la situació és insostenible i s'ha de retallar un 10% el pressupost mentre a Madrid diuen que encara no és suficient, s'ha de protestar?. Una cosa és una frase més o menys encertada d'un conseller que des del primer moment ha agafat el "toro per les banyes" i una altra molt diferent la que s'està muntant i dient. les retallades a salut no venen d'ara i començo a estar tip de que ens posin per excusa la retallada només per raons polítiques. Els que ara criden fa molt que hauríen d'haver cridat i estaven ben calladets mentre el Gobierno de España anava dilapidant calers pels carrers dels municipis, regalant xecs nadó, 400 euros als espanyols, i donant diners als bancs i caixes a canvi de res. Menys demagògia si us plau i més treballar. Això és el que fa falta en al país.

    ResponElimina
  5. No s'ha de ser gaire espavilat per veure que amb 20.000 milions d'euros més anuals (espoli fiscal)les coses ens anirien molt millor. La solució crec que ja la sabem tots.

    ResponElimina
  6. Em fa gràcia tota la patoleia que critica a CiU i, en canvi, són incapaços de veure el nefast que ha estat el govern socialista pel país i per a la gent durant aquests vuit anys i, a Malgrat, des de fa 24 anys!

    ResponElimina
  7. Cómo se puede hacer una campaña tan sucia. Cuando se anuncian brutales recortes en algo tan básico como la educación en la sanidad, cuando millones de parados no tienen nada y ustedes por un puñado de votos, prometen que la Generalitat a través de un diputado, la obtención "¡¡¡DE TRES MILLONES DE EUROS!!!", para renovar el paseo marítimo. Si con promesas con estas ustedes quieren llegar al poder, con el todo vale, les anuncio un largo y profundo periodo en la oposición. Hacer política....y política constructiva....es otra cosa...y no lo que ustedes propugnan. El eslogan de la sonrisa de CIU...me produce precisamente eso....risa....hace dos días que ustedes gobiernan en Cataluña y no tienen más que protestas. Les recomiendo que pongan los pies en el suelo, no sonrían tanto... y sobre todo que no mientan a nadie. Los ciudadanos no somos tontos...........

    ResponElimina