dijous, 14 d’abril del 2011

"SUPERCALIFRAGILISTICOESPIALIDOSO"

Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Malgrat ha llençat una nova proposta  que consisteix en farcir d'activitats el mes d'abril. La meva més sincera felicitació per l'esforç d'impulsar una iniciativa que trenca la dinàmica habitual. Dit això, faré també una reflexió sobre aquesta sobtada i  frenètica activitat cultural que apareix com un bolet aquest mes d'abril de manera un pèl improvisada. 

Resulta que hi haurà tallers, concursos de dibuix, pintura i fotografia, sessions de cinema per a totes les edats, karaoke al carrer i jazz, entre moltes activitats. Tot plegat una bona despesa si tenim en compte el que s'ha fet patir a les entitats malgratenques amb la història de la crisi, i que l'any passat es van retallar alguns dels actes més tradicionals de Malgrat amb l'excusa de la tissorada de la crisi. 

Ara veiem que la regidora va reservar una traca final per acomiadar el seu discret pas per la vida cultural de Malgrat. Ben segur que la Sra. Regidora no rebrà mai cap premi honorífic per la seva aportació a la cultura malgratenca, ni per la seva gestió de l'escola de música municipal, però cal dir que mereix un premi per la seva habilitat a l'hora de saltar-se la LOREG (LLei Orgànica del Règim Electoral General) i programar un seguit d'activitats que s'ha tret de la xistera. Com una autèntica Mary Popins ens ha cantat allò del 

"Supercalifragilisticoespialidoso
aunque suene extravagante, raro y espantoso,
si lo dice con soltura sonará armonioso.
Supercalifragilisticoespialidoso. 
Dan dilidili dan diliday, dan dilidili dan diliday.
Dan dilidili dan diliday."

Doncs això, que les coses s'han de fer amb soltura i dan dilidili dan diliday......

1 comentari:

  1. Els fets parlen per si sols. Estan els partits que es volen guanyar el vot de la gent amb una campanya seria, positiva i real; i d' altres partits que com que no tenen més recursos l' únic que saben fer és comprar el vot de la gent venent fum.

    ResponElimina