divendres, 8 d’abril del 2011

AQUEST DISSABTE CIU SURT AL CARRER





















El passat mes de gener des de CIU Malgrat vam encetar una campanya de participació i proximitat sota el nom “El futur de Malgrat. Malgrat és capaç”. Aquest dissabte tornem a sortir a peu de carrer per parlar amb la gent i recollir les vostres idees, propostes, queixes o suggeriments.

El nostre objectiu és implicar directament als malgratencs i malgratenques en el canvi positiu que Malgrat necessita per afrontar el futur amb optimisme i sortir de l’actual estancament.

La campanya consisteix en un instrument en format d’enquesta que CIU posa a l’abast dels ciutadans per escoltar les seves reflexions i recollir la seva visió de Malgrat. 

Per CIU de Malgrat el diàleg, la participació i implicació dels malgratencs és vital, i més en moments difícils que demanen un ampli consens a l’hora de plantejar polítiques a nivell local, impulsar un model econòmic i escollir un itinerari de futur, per aquesta raó un dels eixos estratègics de la nostra campanya és la proximitat a la gent i potenciar noves propostes que afavoreixin la suma de complicitats.

L’enquesta es pot trobar a través de la web de CIU www.ciu.cat/malgratdemar al www.elblocdelaneusserra.blogspot.com i a les diferents taules informatives que CIU posa a disposició dels ciutadans en diferents carrers i barris de Malgrat. La propera demà a partir de les 11 hores a la Plaça de l'Església.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada