divendres, 13 de maig del 2016

EL 26 DE JUNY. QUE PASSI RÀPID!

Confesso que anar a votar novament el proper 26 de juny no em fa massa il·lusió. Se'm fa estrany que amb els resultats a la mà ningú hagi estat capaç de posar seny i formar un govern. 

Hem vist teatre, i teatre del bó. Postureig polític. Gesticulacions. Hem vist com alguns procuren salvar el cul, i altres els perd la pressa. Personalment, se m'ha fet llarg. Per un moment vaig arribar a pensar que el Pedro Sánchez aconseguiria guanyar terreny, però finalment haig de reconèixer que la realitat s'imposa. El tal Sánchez té menys lideratge que una anxova, i la postura estàtica de Rajoy ha estat possiblement més intel·ligent i li donarà més rédit electoral. Ja se sap que calladet sempre surt més ben parat aquest home. Ara se'm farà igualment llarg arribar al 26 de juny, i molt em temo que el resultat ens portarà a un nou atzucat. 

A nivell català fa molt de riure una campanya amb Unió demanant votar en blanc. Per Déu!. Em sembla d'una irresponsabilitat que mai hauria imaginat d'un partit que sempre ha presumit de seny i que tot just fa quatre dies ens deia com era d'important anar a Madrid. Delirant!. Esborrats del mapa polític per no saber llegir a temps els canvis a la societat no han trobat millor opció que apuntar-se com a pròpis els vots en blanc del 26 de Juny. No sería més honest i elegant quedar-se a casa i que cadasqú voti el que vulgui?.

De la resta ja en parlaré un altre dia. Al final el més segur és que tots votarem el mateix i tot quedarà igual. O pitjor. Alguns ni votaran esgotats de tanta onada de debats i tertulies. En fí!. Què passi ràpid i arribi el 26 de Juny. El millor és que la campanya es tancarà el 24 de juny. Per tirar cohets!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada