dimecres, 12 de juny del 2013

TOT A PUNT PEL COBRIMENT DE LA RIERA A CAN FELICIANO


Poca informació vam rebre els veïns a la reunió d'ahir al migdia convocada per l'Ajuntament. Ni la reunió va durar massa, ni va resoldre masses incògnites. Res de mostrar un powerpoint o imatges de com pot quedar.

En principi, les obres han de començar d'aquí a unes 3 setmanes i s'ha previst que durin un parell de mesos, és a dir, que tot apunta que tot l'estiu tindrem moguda, és a dir, que els que portem tot l'any esperant l'estiu per descansar ja podem fer les maletes. 

Només van aclarir el que era obvi. Els veïns no pagarem res. Lógic. No rebem cap aprofitament, ni cap millora, ni cap avantatge per aquesta obra. L'únic que hem obtingut és haver de posar una tanca al pati i a sobre pagar-la. Això sí, el nostre consistori està disposat a pagar el el 30% del cost perquè quedi ben bufona.

Del que es va dir i es va prometre durant el conflicte de la riera, res de res. És a dir, sobre l'aprofitament urbanístic molt poca claredat. De fet, qualsevol aprofitament urbanístic en aquest punt requereix modificar el POUM o fer un pla de millora urbana o alguna cosa per l'estil i si tenim en compte que el govern no disposa de una majoria suficient per modificar el POUM ho té complicat.

Tot plegat molta obra i molta despesa per acabar posant una tanca al final del pati. Ja veus quina gran millora!. I sí, una mica incòmode vaig notar a l'alcaldessa. Ni la vaig veure parlar amb seguretat, ni vaig  escoltar la paraula màgica "eix vertebrador" que serveix per justificar el que sigui. Veurem quina nova pífia planifiquen les ments pensants del nostre consistori. Mare de Déu!, mare de Déu!. Quina por!

3 comentaris:

  1. Curiós que tots els veïns hi estiguèssin d'acord, menys tu.

    ResponElimina
  2. Què curiós!. Vas assistir a la reunió?. Bé, si aquesta és la teva impressió......es nota que no parles gaire amb els veïns i veïnes. Una cosa és estar d'acord i una ben diferent ressignar-se. Evidentment, jo no hi estic d'acord, però sobretot considero molt injust el tracte que s'ha donat als veïns d'aquest sector. Nul·la informació, nul·la presentació de projecte, i a sobre despeses. No entenc perquè les obres s'han de fer a correcuita a l'estiu amb les molèsties que lógicament poden produïr. No entenc perquè els veïns s'han de pagar el tancat de les finques quan avui per avui no obtenen cap millora, i més quan en altres fases l'ha pagat l'ajuntament.

    Salutacions.

    Neus

    ResponElimina
  3. No sé de què us queixeu, ja que aquest tram s'urbanitzarà de forma "romàntica i bucòlica"

    ResponElimina