dilluns, 18 d’octubre del 2010

L'INCREÏBLE HOME "NORMAL" I LA SEVA INCREÏBLE BALLARUCA


Confesso que no sóc experta en comunicació, i que sovint els missatges que preparen els experts se m'escapen. Per exemple, em costa de veure la gràcia al super cómic del super Montilla que s'han inventat les Joventuts Socialistes de Catalunya, però no sóc ningú per criticar-ho. Ben segur que la imatge ha estat dissenyada per un equip d'experts amb un brillant curriculum que ha calculat l'efecte d'una foto tant "anormal". Tot plegat entra dins el joc de la comunicació d'una campanya electoral on sempre hi ha sorpreses per captar l'atenció del ciutadà adormit.

Ara bé, d'això al "guateque" que es van muntar ahir el president i alguns  diputats i consellers a la matinal del PSC hi ha una distància. D'entrada diuen que és per aixecar la moral, però això és dubtós davant la imatge d'un Montilla amb poca aptitud pel ball i d'un Nadal amb cara de "tierra trágame". Però és que veure a la consellera de Treball "soltándose la melena" i a una consellera Geli fent piruetes per l'escenari em va posar els pèls de punta. Vols dir que tenen motius per ballar amb tanta alegria?. De què reien?. Jo entenc que el país no està per tanta festa, ni per tanta tonteria. Perdoneu, pero algú ho havia de dir. 

2 comentaris:

  1. Ben clar, se'n reien del poble, de la metòdica estratègia que han ideat per tenir-lo postrat a les seves arbitrarietats de govern i orgullosos d'haver aconseguit la supernormal xifra de 700.000 aturats amb l'actuació del pallasso anormal que varen escollir per l'esperpèntica escenificació.

    ResponElimina
  2. la veritat es que feian riure,no se que espera la nostrra societat d`aquests socialistas ,em costa de veure

    ResponElimina