dimarts, 31 d’agost del 2010

GOVERN EN STAND-BY


Qualsevol manual de sostenibilitat et recomana que per estalviar averies, energia i diners es desconnectin totalment els aparells electrònics de la xarxa elèctrica quan no s’hagin d’utilitzar, doncs en situació Stand by l’aparell es troba connectat a l’espera de rebre ordres i segueix consumint. 

Això és el que passa també amb un govern en Stand by com el govern català. Diu Montilla que encara tenen feina per fer (¿?). Lògic, qui no té feina el gat pentina, però en el context actual qualsevol ciutadà té clar que aquest govern no dona per més, i que el millor  que ens pot passar és que es convoquin eleccions, i que el govern que surti escollit –sigui qui sigui- comenci a liderar el país amb un projecte clar. 

Ara per ara, ni tenim projecte ni tenim clar cap on ens volen fer anar. Tenim un govern en Stand by que segueix consumint a l’espera de rebre l’ordre de desfer-se, i així no anem enlloc. Més que la data electoral, el que necessitem els catalans és caminar en alguna direcció.

6 comentaris:

  1. Neus et presentaràs com a diputada pel Parlament de Catalunya?

    ResponElimina
  2. Ai, que seca!! Explaiat en la resposta.

    ResponElimina
  3. No interessa parlar-ne, que no ho veus?

    ResponElimina
  4. La pregunta tampoc era molt extensa, no?. Vaja. No sé d'on surt aquest interés sobtat. Penso que el Maresme té molt bons diputats a la llista. A Malgrat hi ha molt a fer.

    ResponElimina
  5. Tu ho has dit: n'hi han de bons.

    ResponElimina