diumenge, 4 d’abril del 2010

QUI TÉ GANA, PA SOMIA




















Perplexa m'ha deixat l'entrevista de Puigcercós a La Vanguardia d'avui. Defineix al PSC com a "ostatge del PSOE", però no mostra escrúpol en dir que no descarta repetir el tripartit, és a dir, fer President a un "ostatge del PSOE". Ostres!. Ras i curt. La condició d'ERC per pactar després de les eleccions és el "referèndum per la independència", que com sap qualsevol persona mínimament informada és el "principal objectiu" del programa electoral del PSC, no?. Al·lucinant. De fet, que el PSC i el PPC vagin votar de la maneta contra les consultes populars a Malgrat és un detall sense importància. A més, segons Puigcercós, "Montilla ha fet més pel país en 4 anys que Pujol en 12", frase genial que permet descobrir una faceta desconeguda del Sr. Puigcercós. Aquest home s'ha equivocat de professió. Quin humorista més bó s'ha perdut el Polònia!. A continuació, afirma que "el tripartit no ha fracassat", "el que passa és que la labor no ha estat reconeguda per la societat catalana", que és el mateix que dir que la societat catalana és miop o viu a la inòpia. "És difícil fer un discurs cohessionat en un govern de coalició", diu Puigcercós, i tot seguit carrega contra la MAT i el PSC. Vaja, que d'això en podem dir un exercici de congruència dominical.   

14 comentaris:

  1. estic total d'acord amb el que dius.

    ResponElimina
  2. Doncs a mi m'ha deixat perplex la interpretació interessada i esbiaixada que fa vostè.
    No sé si en la traducció del castellà al català ha aparegut per art de màgia la frase que atribueix al Sr Puigcercós "el que passa és que la labor no ha estat reconeguda per la societat catalana". Li asseguro que ha fet vostè una traducció molt imaginativa.
    Li admeto que una entrevista Barbeta-Puigcercós li faci pujar l'adrenalina, però fins al punt de visionar frases inexistents...
    Bé, i barrejar la qüestió de les consultes populars parlant del cas de Malgrat quan en realitat del que està parlant el Sr Puigcercós és d'un referèndum convocat pel Govern de Catalunya la propera legislatura...
    Suposo que ja ha fet l'exercici empastifador del diumenge. Estigui boneta.

    ResponElimina
  3. Moltes vegades comparteixo el teu estil i el que dius, però avui t'has passat interpretant l'entrevista del Puigcercós i precisament això és el que més fan els que volen ser polítics "interpretar al seu interés".He volgut llegir l'entrevista està penjada a internet i no,no diu textualment el que tu entre cometes,concretament diu:

    Una labor que no es percibida por los ciudadanos...
    Cierto. Esto se debe a que hay en buena parte de la sociedad catalana un sentimiento de decepción tras el Estatut. Además es evidente que un gobierno de coalición tiene dificultades para mantener un discurso cohesionado.

    Per ser justos,deixo l'enllaç de l'entrevista i que cadascú interpreti,polític o no.

    http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20100404/53901257812/joan-puigcercos-el-tripartito-no-fracaso-y-no-descarto-repetir-estatut-psc-madrid-psoe-constitucion-.html

    ResponElimina
  4. Quina repassadeta, Neus!! Quina repassadeta!! Potser és que has menjat massa mona...

    ResponElimina
  5. el tripartito es un engaño y una perdida de tiempo y cales para cataluña como puede ser queun gobierno formado por los perdedores de las elecciones gobierne un pais?Y por no hablar de las artes negociadoras con el gobierno central quan añoro en Pujol.anims neus ja falta menys

    ResponElimina
  6. Ves que no us censuri per radicals anti-CiU

    ResponElimina
  7. Bé, en tot cas queda clar que no sóc la única a qui li ha pujat l'adrenalina. Totes les opinions poden ser esbiaxades, sobretot la de Puigcercós que diu "ha fet Montilla en 4 anys que Pujol en 12", o tampoc hi figura al text aquesta frase?. Senzillament, he donat una opinió, i lógicament no sempre es pot estar d'acord amb el que una opina. Una cosa és clara. L'entrevista diu el que diu, us agradi o no. Diu que no descarta el tripartit i que està disposat a repetir la fórmula. Més clar l'aigua. De totes maneres la discrepància és molt estimulant.

    ResponElimina
  8. Vaig llegir l'entrevista i vaig pensar el mateix. Incongruència. Per cert, no penso que sigui una lectura esbiaxada. Les frases són literals. Sembla que per alguns hi hagin coses intocables, oi?.

    ResponElimina
  9. Jo he escoltat els màxims dirigents del PSC afirmar públicament que no pactaran amb el PP. No he escoltat fer aquesta mateixa afirmació a cap dirigent de CiU. Vostès pensen que són els únics que tenen dret a pactar amb tothom sense que la seva decisió es pugui qüestionar?

    ResponElimina
  10. Per si un cas, esteu avisats!

    ResponElimina
  11. El que té d'important aquesta entrevista és que sembla promoure una nova aliança PSC - ERC per després de les eleccions. Si tenen els vots necessaris per formar govern, és clar.

    ResponElimina
  12. AI NEUS AI NEUS QUAN CORRES TE ENTREBANQUES...

    ResponElimina
  13. I que n'és de ben plantat aquest xicot de Ripoll!!!

    ResponElimina
  14. I tot això per que el trobes mes guapo que en Mas ? Neus Neus ...

    ResponElimina